Αθηνά Οικονομάκου: Το pinterest-approved πάρτι γενεθλίων για τον μικρό Μάξιμο!

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 14/03/2022 - 15:09

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από τη γέννηση του μικρού Μάξιμου, του πρώτου παιδιού της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Η οικογένεια γιόρτασε το ευτυχές γεγονός το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με ένα υπέροχο πάρτι για τον δικό τους σούπερ ήρωα και τους φίλους του.

Πολύχρωμα μπαλόνια, μπισκότα, donuts και άλλες λιχουδιές με πρωταγωνιστές τους σούπερ ήρωες της Marvel και της DC, διάσπαρτες φιγούρες του Iron Man, του Batman και του Spiderman, και μια εντυπωσιακή τριώροφη τούρτα κέρδισαν τις εντυπώσεις των μικρών και μεγάλων καλεσμένων.

Το υπέροχο σκηνικό έφερε την υπογραφή της event planner Σοφίας Φάκου, δημιουργού της Sparkling Day, η οποία έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του μικρού Μάξιμου για το πάρτι των τέταρτων γενεθλίων του.

«Ο Μάξιμος τρελαίνεται για τους Super Heroes και ήθελε ένα πάρτι που να τους περιλαμβάνει όλους. Τι καλύτερο λοιπόν από έναν συνδυασμό Marvel και DC με όλα αυτά τα υπέροχα χρώματα που έχουν από μόνοι τους αυτοί οι ήρωες! Φτιάξαμε αυτό το πολύχρωμο σκηνικό και παράλληλα στήσαμε ένα μικρό βεστιάριο με στολές για τους μικρούς φίλους του Μαξιμάκου. Στο τέλος, ο ίδιος ο Spiderman και η Super Girl εμφανίστηκαν ξαφνικά στο πάρτι με σκοπό να πάρουν πίσω την τούρτα από τον πανούργο κλέφτη τούρτας! Οι γεύσεις ήταν μοναδικές και στο candy αλλά και στο salty bar!», ανέφερε στο BOOM η ταλαντούχα Σοφία Φάκου.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τα εκατοστήσει!