Baby BOOM Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Λέων

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Sat, 23/07/2022 - 00:15

Να το και το Λιονταράκι μας, έκανε την εμφάνισή του με τον πιο δυναμικό και εντυπωσιακό τρόπο. Άλλωστε από την πρώτη μέρα της γέννησής του μέχρι και σήμερα, έχετε καταλάβει πολύ καλά ότι το παιδί σας δεν ανήκει τυχαία στο συγκεκριμένο ζώδιο. Γεννήθηκε στην καρδιά του καλοκαιριού και είναι σαν έχει ''κλέψει'' κάτι από αυτή την εποχή. Θες η ανεμελιά, θες η ελευθερία, το λιοντάρι σας έχει τόσα θετικά στοιχεία που καλύπτουν με έναν μαγικό τρόπο τα μειονεκτήματά του.

Αυτό το παιδί με τα ατίθασα μαλλιά και το γρήγορο τρέξιμο, γεννήθηκε ηγέτης και αργά ή γρήγορα θα το καταλάβετε και φυσικά θα το ζήσετε από το πρώτο χέρι. Εμείς προτείνουμε κατά την διάρκεια της παιδικής ηλικία του παιδιού σας, να κρατάτε και ένα τεράστιο μπολ ποπ κορν, θα το χρειαστείτε! 

Φωτογραφία Βen White (unsplash)

Χωρίς να το καταλαβαίνει απολύτως ή να το κάνει επίτηδες, βάζει το ''εγώ'' του πρώτο (είναι και ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου, μην το ξεχνάτε!). Πολλές φορές θα του βγει σε καλό και άλλες θα παρεξηγηθεί. Ως ζώδιο της φωτιάς, θέλει να ζει τα πάντα με πάθος και επιθυμεί να βγαίνει από τα όριά του και να ζει νέες εμπειρίες. 

Το λιονταράκι σας με το που μπαίνει κάπου πρωταγωνιστεί, είτε στο σχολείο, είτε σε μια αθλητική δραστηριότητα είτε ακόμα όταν κάνει θεαματική είσοδο στην παιδική χαρά. Είναι αυτή η αυτοπεποίθηση και αυτό το ταπεραμέντο που τον κάνει να ξεχωρίζει και τον καθιστά αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους.

Είναι ο πιο έμπιστος φίλος, που θα προστατέψει όσους το έχουν ανάγκη και θα τους κάνει να νιώσουν άνετα και ζεστά με μικρές αλλά καθοριστικές κινήσεις. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο χιούμορ του, το οποίο βάζουμε πολύ ψηλά στη λίστα με τα δυνατά στοιχεία της προσωπικότητάς του. 

Φωτογραφία Joshua Alfaro (unsplash)

Δεν φοβάται τις αλλαγές, ούτε νιώθει άβολα όταν αλλάζει η ρουτίνα του. Ίσα - ίσα το βλέπει σαν ένα νέο challenge που θα κερδίσει (και ξέρει πολύ καλά ότι θα κερδίσει). Όπου και να βρίσκεται καταφέρνει μέσω της αντίληψής του να ηγείται και να βρίσκει λύσεις σε κάθε πιθανό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

Το Βασίλειό του βέβαια βρίσκεται μέσα στο σπίτι του και δεν είναι άλλο από την οικογένεια του. Λατρεύει τους γονείς και τα αδέρφια του και τους έχει πάντα στο νου του, όπου και να βρίσκεται, ό,τι και να κάνει. Πώς να το κάνουμε, είναι ένα τρυφερό αγόρι κρυμμένο σε ένα ατίθασο λιοντάρι!

Φωτογραφία Κelly Sikkema (unsplash)

Μην προκαλείτε καυγάδες μαζί του, γιατί το μικρό σας Λιοντάρι δεν φημίζεται για την υπομονή και τις ήρεμες διαθέσεις του. Συζητήστε μαζί του, προτείνετε λύσεις και φυσικά μην ξεχάσετε να τονίσετε την αυτοπεποίθησή του. Η αυτοπεποίθηση γι' αυτόν αποτελεί την καθημερινή ''τροφή'' του, που τον βοηθάει να είναι αυτό που είναι, ένα δυνατό παλικάρι με μια ευαίσθητη καρδιά. 

Μπορεί να φαίνεται ατρόμητος και ανίκητος, όμως πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν και τι εννοούμε με αυτό; Η ευαισθησία του είναι αδιαμφισβήτητη και σε καίρια σημεία θα το δείχνει με τον πιο συγκινητικό και δυνατό τρόπο. Αφήστε τον να δείξει τα συναισθήματά του και να ξεκλειδώσει όποτε και αν θέλει την ''χρυσή" καρδιά του.

Η ενέργειά του είναι ανεξάντλητη όσο ανεξάντλητη θα είναι και η αγάπη που θα έχει σε εσάς. Στους γονείς του που πάντα θα θέλει να προστατεύει και να τους έχει κορώνα στο κεφάλι του!

Φωτογραφία Paige Cody (unsplash)

Με λίγα λόγια το Λιονταράκι σας, θα σας δείξει τι σημαίνει να είσαι μοναδικός, δυναμικός και πεισματάρης. Και από την άλλη θα σας υπενθυμίζει καθημερινά ότι ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε, γιατί ο γιος σας δύσκολα θα τα παρατήσει στη συναρπαστική ζωή του. Είναι ένα λιοντάρι με όλη τη σημασία της λέξης, που από τη μια θα δείχνει τα δόντια του και από την άλλη θα κουρνιάζει στην αγκαλιά σας, σαν ένας μικρός αθώος γάτος!