Baby BOOM Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις κόρη Δίδυμο

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Sat, 20/05/2023 - 03:01

Επικοινωνιακή, τσαχπίνα και κλέβει καρδιές, τι είναι; Μα φυσικά η μικρή σας Δίδυμος που μεγαλώνετε, και ήρθε στη ζωή σας για να την ανατρέψει. Πρόκειται για ένα παιδί γεμάτο χαρά, ανεξαρτησία και παρόρμηση που ό,τι και να κάνει καταφέρνει να πρωταγωνιστεί. Είναι στη φύση της να είναι πρωταγωνίστρια, πώς να το κάνουμε;

Από τη στιγμή που θα πει τις πρώτες λεξούλες της, αυτό ήταν - από εκείνο το σημείο και έπειτα - δεν θα σταματήσει να μιλάει. Είναι ένα επικοινωνιακό κορίτσι που του αρέσει να εκφράζεται, να μοιράζεται τις σκέψεις του και να κάνει ατελείωτες συζητήσεις με τους γύρω της. Ετοιμαστείτε γονείς, θα χρειαστεί να λύσετε πολλές απορίες και να μιλήσετε πολύ, πολύ, πολύ!

Φωτογραφία Susana Coutinho (unsplash)

Η ενέργειά της δεν έχει όρια και γενικά δύσκολα κουράζεται. Μπορεί μέσα στη μέρα να παίζει με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες και όλα αυτά να τα κάνει παράλληλα και με μεγάλη επιτυχία. Της αρέσει το τρέξιμο, η γυμναστική και όταν βρίσκεται σε μια ομάδα θέλει να έχει κυρίαρχο ρόλο και να φέρνει νίκες, και τις φέρνει! Είναι ένα ευρηματικό πλάσμα που σίγουρα όταν βρίσκεται με άλλα παιδιά, προτείνει δικά της παιχνίδια και καταφέρνει να τα παρασύρει και αυτά στις ''γλυκές τρέλες'' της. 

Είναι τόσο χαριτωμένη, τόσο χαρούμενη και τόση τσαχπίνα που αν την γνωρίσεις αποκλείεται να μην την αγαπήσεις. Είναι σίγουρα μια καλή φίλη που μαζί της θα περάσεις καλά, και κατά καιρούς, επειδή έχει αμέτρητα συναισθήματά μέσα της, θα χρειαστεί να είσαι δίπλα της. Έχει χιούμορ και μια ανοιχτή καρδιά που ξεχωρίζει!

Φωτογραφία Senjuti Kundu (unsplash)

Λατρεύει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της και καλό θα ήταν να μην την περιορίζετε με κανέναν τρόπο και για κανένα λόγο. Είναι ταξιδιάρα ψυχή και μερικές φορές μπορεί την βλέπετε να χάνεται στις σκέψεις της. Αφήστε την έτσι, με αυτόν τον τρόπο επικοινωνεί με τον εαυτό της και βρίσκει λύσεις για προσωπικά της θέματα. 

90% η μικρή δίδυμος φαίνεται να είναι πάντα καλά και να μην την απασχολεί τίποτα. Όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι, αφού με το χαμόγελό της κρύβει την στεναχώρια της και τους προβληματισμούς της. Κάθε τόσο καλό θα ήταν να την ρωτάτε πώς νιώθει και να δείχνετε συνεχώς το ενδιαφέρον σας. Είναι μάστερ στο να δείχνει μόνο τη θετική της πλευρά αλλά αυτό πολλές φορές μπορεί να μην της κάνει καλό. 

Φωτογραφία Κelly Sikkema (unsplash)

Από πολύ μικρή ηλικία θα δείξει την αγάπη της για τη μόδα και τη φωτογραφία. Είναι ένα κορίτσι πολύ αυθόρμητο που ντύνεται ανάλογα με τη διάθεσή της. Αφήστε τη να αποφασίσει μόνη της τι θα φορέσει και πώς (όχι ότι θα είχατε και άλλη επιλογή). Έχει ένα μοναδικό ταλέντο να συνδυάζει όλα τα χρώματα και τα μοτίβα μαζί και στο τέλος το look να φαίνεται λες και έχει βγει από σελίδες περιοδικού.

Ετοιμαστείτε να την τραβήξετε χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο, αφού το έχει η μικρή Δίδυμος και μεταξύ μας τώρα η φωτογένειά της απλά δεν υπάρχει! 

Όταν μεγαλώσει θα ασχοληθεί με επαγγέλματα που θέλουν επικοινωνία, έχουν αισθητική και χαρίζουν ξεχωριστά συναισθήματα. Ό,τι και αν διαλέξει η μικρή σας δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεχωρίσει και να μην προσθέσει το δικό της ταπεραμέντο - που το έχει και σε απόθεμα. Οι ιδέες της συζητιούνται για καιρό και οι συνάδελφοί της απλά την αγαπάνε και την θέλουν συνεχώς κοντά τους!

Φωτογραφία Οlivia Bauso (unsplash)

Με λίγα λόγια το Διδυμάκι σας, είναι ένα τόσο ξεχωριστό πλάσμα που ούτε και εσείς οι ίδιοι μπορείτε να το πιστέψετε. Τα θετικά της στοιχεία καλύπτουν οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να έχει, και αυτό είναι μέρος του μαγικού της χαρακτήρα. Από τη πρώτη μέρα που την κρατήσατε το καταλάβατε, αυτό το κορίτσι θα αποδειχτεί ο έρωτας της ζωής σας!