Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Παπαγεωργίου: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Boom Team
Mon, 07/08/2023 - 12:11

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο η Δανάη Μιχαλάκη. Η ηθοποιός, που μας συστήθηκε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Instagram: @papageorgiou_g81

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε σήμερα η ίδια η ηθοποιός με ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την παραλία, όπου φαίνεται η φουσκωμένη τη κοιλίτσα, ενώ στη λεζάντα γράφει:  «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου 🎂 Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού! ❤️». Δείτε την ανάρτησή της...

 

Λίγο μετά ακολούθησε και η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου

Ο ευτυχισμένος daddy to be δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέλλουσας μαμάς στο ηλιοβασίλεμα και τη συνόδευσε με μια λεζάντα που έγραφε «Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. - Μανώλης Φάμελλος.
(Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη)». 

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση

 

Ο γάμος Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου στη Σύρο και η ευχή της Φιλαρέτης Κομνηνού

Πριν δύο χρόνια ακριβώς, στις 7 Αυγούστου 2021, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Ερμούπολης στη Σύρο, έχοντας στο πλευρό τους στενούς φίλους και συγγενείς. Την ίδια μέρα η ηθοποιός γιόρτασε και τα 29α γενέθλιά της, σε ένα γαμήλιο πάρτι που στήθηκε δίπλα στη θάλασσα στην παραλία Κόμητο.

Λίγο καιρό αργότερα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2021, η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου και γνωστή ηθοποιός, Φιλαρέτη Κομνηνού, μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star λέγοντας ότι θα ήθελε πολύ ένα εγγονάκι. «Μέσα στο καλοκαίρι είχαμε χαρές και γάμους. Θα ήθελα ένα εγγονάκι, με το καλό να έρθει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Instagram: @filareti_komninou

Την ίδια επιθυμία είχε και το ζευγάρι, με τη Δανάη Μιχαλάκη να δηλώνει στο παρελθόν στο περιοδικό Hello: «Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας (το ενδεχόμενο να γίνουμε γονείς), αλλά όπως και όταν το θέλουμε εμείς και χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε για αυτό». Στην ίδια συνέντευξη η Δανάη είχε συγκινήσει λέγοντας για τον άντρα της: «Είμαστε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και είναι κάτι μαγικό. Συναισθηματικά, νιώθω σαν να τον γνώρισα χθες».

 

Instagram: @danae_michalaki

Εμείς να ευχηθούμε... με το καλό το μωράκι τους!