Έγκυος ξανά η Κατερίνα Στικούδη!

Boom Team
Sun, 17/09/2023 - 07:06

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Σε αντίθεση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη, την οποία διαφύλαξε όσο μπορούσε ως επτασφράγιστο μυστικό, αυτή τη φορά την ανακοίνωση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια το βράδυ του Σαββάτου, και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό και απρόσμενο τρόπο! Ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Europride στη Μάλτα όπου άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Christina Aguilera, στο τέλος της performance της, μπροστά σε 80.000 θεατές, ενθουσιασμένη και συγκινημένη ταυτόχρονα, χάιδεψε την κοιλιά της λέγοντας: «Έχω ακόμα έναν λόγο να κάνω αυτόν τον κόσμο καλύτερο... Σε πέντε μήνες πρόκειται να γεννήσω το δεύτερο παιδί μου», με το κοινό να παραληρεί και συμπλήρωσε: «Να αγαπάτε τον εαυτό σας!»

Αμέσως μετά δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη λεζάντα γράφει: «Έχω ακόμα έναν λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και ευγενικός. Σε πέντε μήνες πρόκειται να γεννήσω το δεύτερο παιδί μου. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ. 80.000 ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, EUROPRIDE, ΑΓΑΠΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ CHRISTINA AGUILERA.» 

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

 

Ο ερχομός του μικρού Βύρωνα!

Ήταν 17 Οκτωβρίου του 2021 όταν η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο τον μικρό Βύρωνα που σε έναν μήνα γίνεται 2 ετών. Η επιλογή του ονόματος του μικρού, μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού όπως είχε αποκαλύψει τότε η ευτυχισμένη μαμά: «Από τα 12-13 έλεγα στους γονείς μου ότι αν κάνω ποτέ γιο, θα τον πω Βύρωνα. Όταν γνώρισα τον Βαγγέλη Σερίφη, μου είπε πως τον πατέρα του τον λένε Βύρωνα, οπότε χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ! Είναι αυτό που λένε “σκέψου κάτι και θα γίνει”». 

Photo: Instagram @stikoudikaterin

Η καρμική σχέση του ζευγαριού

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια κοινής πορείας με τον Βαγγέλη Σερίφη -κατά κόσμον Dj Rico-, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 25  Αυγούστου 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας. Αν και κράτησαν την τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η εικόνα της Κατερίνας Στικούδη να χορεύει ντυμένη νύφη δίπλα σε ένα κοτέτσι το «In My Feeling» του Drake, έχοντας αποδεχτεί το Κiki challenge, έγινε viral και δικαίως! 

Και βέβαια, με κάθε ευκαιρία, η δημοφιλής performer δεν διστάζει να εξομολογηθεί τον έρωτά της για τον σύντροφό της ζωής της με τα πιο συγκινητικά λόγια, όπως λίγο μετά τη γέννηση του μικρού Βύρωνα που δήλωσε σχετικά: «Ήταν το στήριγμά μου, όπως είναι σε όλα εξάλλου. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ νιώθω πάρα πολύ τυχερή. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, με αγαπάει άνευ όρων. Είναι πάντα δίπλα μου, όχι μόνο σαν συμβουλάτορας, αλλά και ως στήριγμα.»

 

Η ομάδα του BOOM στέλνει τις θερμότερες ευχές της!