Family Vacation: Πώς περνούν τις διακοπές τους οι αγαπημένοι celebrity γονείς;

Boom Team
Sat, 31/07/2021 - 11:06

Αγαπημένοι Έλληνες celebrities σε χαλαρή και salty διάθεση... Το BOOM επέλεξε 10 clicks από τις καλοκαιρινές διακοπές με τις οικογένειές τους! Enjoy!

 

1. Ελένη Μενεγάκη 

Η απόλυτη Ελληνίδα παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο. Πρόσφατα, πόζαρε στον φακό αγκαλιά με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο, την κόρη τους Μαρίνα και το χαριτωμένο σκυλάκι τους.

2. Κατερίνα Καραβάτου 

Το ίδιο κυκλαδίτικο νησί επέλεξε η Κατερίνα Καραβάτου για τις οικογενειακές διακοπές με τα δύο παιδιά της. Η παρουσιάστρια μοιράζεται αρκετές στιγμές από την παραμονή της εκεί, με αγαπημένη μας εκείνη που ποζάρει στο Μουσείο Τέχνης με την Αέλια και τον Αρίωνα. 

3. Σταματίνα Τσιμτσιλή 

Τις πιο happy days της χρονιάς περνά η Σταματίνα Τσιμτσιλή όπου κάνει διακοπές με την οικογένειά της, στην Πάρο. Σε πρόσφατη ανάρτησή της ποζάρει με bikini και τη στιγμή απαθανατίζει η μικρή της κόρη. 

4. Ρούλα Ρέβη 

Ψήφο εμπιστοσύνης στις Κυκλάδες και από τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, η οποία μοιράζεται φωτογραφίες από τη διαμονή της στην Καρδιανή της Τήνου. Μαζί της τα δίδυμα παιδιά της με τον ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα. 

5. Ελεονώρα Μελέτη 

Η δημοφιλής παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα καλλιτεχνικό ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της λίγο πριν κάνουν την απογευματινή βουτιά τους στο Πόρτο Χέλι. Στη λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα, μοιράστηκε ένα ποίημα που είχε γράψει η ίδια όταν πήγαινε ακόμη Δημοτικό... 

6. Ελιάνα Χρυσικοπούλου

"Postcard from Italy" από την αγαπημένη @elianoula, που έκανε διακοπές στην Ιταλία με τις κόρες της. Η φωτογραφία που ξεχωρίσαμε; Η πόζα της μαμάς ενώ τα παιδιά κάνουν το πιο χαριτωμένο photo bombing! 

7. Σάκης Ρουβάς 

Η πιο #goals οικογένεια της ελληνικής showbiz απολαμβάνει μια βόλτα εν πλω. Το ηλιοβασίλεμα τους βρίσκει χαμογελαστούς σε μια μεγάλη αγκαλιά... 

8. Βίκυ Καγιά 

Το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και την χαρακτηριστική ομορφιά των Κυκλάδων. Από το πλάι της δεν λείπουν τα παιδιά της, με τα οποία κάνει βουτιές, εξερευνεί τον βυθό με μάσκα και ποζάρει με τις τέλειες αναλογίες και το κόκκινο μαγιό της... 

9. Δούκισσα Νομικού 

Η όμορφη μαμά βάζει τα πράγματα στη θέση του και ξεκαθαρίζει ότι δεν ντύνει την κόρη της όπως εκείνη, αλλά εκείνη ντύνεται όπως η κόρη της. Αν κρίνουμε από τα matchy-matchy μαγιό τους, πάντως, η μικρή έχει υπέροχο γούστο! 

10. Νικολέττα Ράλλη

Η #newmom Νικολέττα Ράλλη δεν χάνει στιγμή που να μπορεί να περάσει με τη μικρή κόρη της. Οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν στιγμές καλοκαιρινής ραστώνης με φόντο το απέραντο ελληνικό γαλάζιο... 

Εσείς πώς περνάτε τις διακοπές σας φέτος; Θυμηθείτε ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε. Make this August count!