H&M Innovation Stories | Η νέα συλλογή για παιδιά συνδυάζει λαμπερά στοιχεία με τη μαγεία της καινοτομίας

Boom Team
Sat, 22/04/2023 - 10:04

Η H&M παρουσιάζει τη νέα παιδική σειρά Innovation Stories, μια συλλογή γεμάτη φαντασία, με επίκεντρο τη διακόσμηση, σχεδιασμένη για νεαρούς ονειροπόλους. Με τίτλο «Re-Enchantment Story» και εμπνευσμένη από αστρολογικούς χάρτες και μυθικά πλάσματα, η συλλογή υπογραμμίζει την πρόοδο που έχει σημειωθεί στον τομέα των καινοτόμων υλικών. Λεπτά φορέματα και μπλούζες, κροσέ, oversized τζιν και εντυπωσιακά αξεσουάρ διακοσμημένα με πέρλες και στρας κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα υλικά. Η συλλογή H&M Innovation Re-Enchantment Story για παιδιά  είναι διαθέσιμη στο hm.com από τις 13 Απριλίου.

«Για τη δεύτερη ανεξάρτητη συλλογή Innovation Stories για παιδιά, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ονειρική και λαμπερή συλλογή. Για αυτήν τη συλλογή χρησιμοποιούμε διακοσμητικά στοιχεία 100% ανακυκλωμένου περιεχομένου που μας βοηθούν να φτάσουμε τον στόχο μας για υλικά βιώσιμης προέλευσης έως το 2030. Ελπίζουμε ότι αυτή η φανταστική capsule συλλογή ευέλικτων κομματιών θα πυροδοτήσει συζητήσεις για την κυκλικότητα και θα εμπνεύσει την επόμενη γενιά να ονειρευτεί», λέει η Ella Soccorsi, Αssortment Designer στην H&M

Βασικά κομμάτια 

Η γοητεία της λαμπερής μόδας συναντά τη μαγεία της καινοτομίας, με βασικά κομμάτια για κάθε στιγμή της ημέρας από φορέματα έως και μοντέρνα streetwear, σε μια ονειρική παλέτα, από απαλό ροζ και μπλε. Ένα φόρεμα διακοσμημένο με πέρλες σε απαλό κίτρινο χρώμα με βολάν, καθώς και ένα φόρεμα διακοσμημένο με στρας και μαργαριτάρια σε μπλε χρώμα, θα κερδίσουν τις νεανικές ρομαντικές καρδιές.

Ένα κροσέ σετ με πέρλες, θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της παραλίας. Για ακόμα πιο δυναμικές εμφανίσεις… τα φαρδιά τζιν με μαργαριτάρια και τα μπλουζάκια με αστερισμούς προσδίδουν έξτρα λάμψη που επεκτείνεται μέχρι και τα αξεσουάρ. Επίσης, διαφάνειες με μαργαριτάρια, κολιέ αστρολογικούς συμβολισμούς και μια μίνι τσάντα με χάντρες προσθέτουν απίστευτη ενέργεια στα κοριτσίστικα σύνολα.

Υλικά βιώσιμης προέλευσης 

Εκπαιδευτικές και μαγευτικές εξίσου οι βασικές καινοτομίες, περιλαμβάνουν στρας και πέρλες 100% ανακυκλωμένου περιεχομένου από ανακυκλωμένα πλαστικά αντικείμενα και κουτιά. Εν τω μεταξύ, η σειρά τζιν προέρχεται από ένα μείγμα οργανικού βαμβακιού και βαμβακιού που προορίζεται για παραγωγή, ενώ αρκετά φορέματα, φούστες και μπλούζες είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Τα κοσμήματα κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο ορείχαλκο και ανακυκλωμένο πολυεστέρα ενώ τα γυαλιά ηλίου είναι από ανακυκλωμένη πλαστική ρητίνη και η μίνι τσάντα επίσης από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Περισσότερα για την H&M Innovation Stories 

Η H&M Innovation Stories κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021 και περιλαμβάνει μια σειρά θεματικών συλλογών αφιερωμένων στην προώθηση πιο βιώσιμων υλικών, τεχνολογιών και διαδικασιών παραγωγής. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη συλλογή εδώ