Χριστίνα Κοντοβά | Το throwback στιγμιότυπο από την πρώτη γνωριμία με την κόρη της Ada θα σε συγκινήσει!

Boom Team
Fri, 10/11/2023 - 14:09

10 Νοεμβρίου. Μια ημερομηνία-ορόσημο στη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά και ο λόγος είναι… η Ada. Όπως επικοινώνησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σχεδιάστρια μόδας, τέτοια ημέρα πριν ακριβώς από 3 χρόνια έμελλε να της αλλάξει η ζωή. Γιατί; Διότι ήρθε στον δρόμο της η κόρη της, αυτό το γλυκό κορίτσι που γεμίζει φως την καθημερινότητά της.

Instagram: @ckontova

«3 χρόνια οικογένεια»

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει μιλήσει ανοιχτά για την υιοθεσία της Ada, σήμερα όμως αποφάσισε να μας δείξει ένα άκρως συγκινητικό στιγμιότυπο από την πρώτη γνωριμία τους. Στη φωτογραφία που θα δείτε, μαμά και κόρη – πριν αποκτήσουν ακόμη αυτόν τον ισχυρό δεσμό- στέκονται ξαπλωμένες πλάι-πλάι, με τη fashion designer και επιχειρηματία να κοιτά τρυφερά και με άπειρη αγάπη αυτό το μικρό πλασματάκι, την ώρα που κοιμάται γλυκά.

«Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε. 3 χρόνια από την πρώτη μας συνάντηση, 3 χρόνια οικογένεια… #σανσήμερα #3χρόνιαμαζί #adoptingAda», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Κοντοβά, ξεπερνώντας τα 17.000 likes μέσα σε 3 ώρες και λαμβάνοντας τα πιο όμορφα σχόλια από τους ακολούθους της.

Δείτε την ανάρτηση και… λιώστε ελεύθερα!

«Θα έκανα ξανά από την αρχή όλη τη διαδικασία για να είμαστε μαζί»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο ΒΟΟΜ και απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα γράμμα θα έγραφε στην ενήλικη Ada, η Χριστίνα Κοντοβά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα της έλεγα ότι θα έκανα ξανά από την αρχή όλη τη διαδικασία για να είμαστε μαζί. Και ότι δεν έχει σημασία το πώς, αλλά το ότι εμείς οι δύο –με κάποιον τρόπο– θα γινόμασταν οικογένεια. Ήδη βέβαια έχω καταγράψει σε ένα βίντεο 8-10 ωρών τα πάντα. Τις σκέψεις που έκανα πριν τη συναντήσω, προτού πάω στην Ουγκάντα και γίνει το matching, τη στιγμή που συναντηθήκαμε… Όλα, μέχρι και τη μέρα που φτάσαμε στην Ελλάδα, ώστε να το δει όταν μεγαλώσει. Να δει τη δική μου πλευρά».

Instagram: @ckontova

Ενώ για την πρώτη φορά που άκουσε τη λέξη μαμά, η 45χρονη επιχειρηματίας δήλωσε: «Η Ada με είπε μαμά πολύ γρήγορα. Η αλήθεια είναι πως τις μεγάλες γυναίκες στην Αφρική τις φωνάζουν mama, οπότε στην αρχή νομίζω ότι αυτό εννοούσε. Ήταν πολύ συγκινητικό! Το μοιράστηκα αμέσως με τις φίλες μου, αλλά εκείνη τη στιγμή αναρωτήθηκα κιόλας αν είπε εμένα μαμά. Δεν περίμενα να το ακούσω. Νομίζω ότι ποτέ δεν το περιμένεις. Αμέσως σκέφτηκα «είμαι τώρα εγώ μαμά;». Και είναι στιγμές που ακόμα το λέω στον εαυτό μου. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει 100% και δεν ξέρω πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να το καταλάβω».