Η ΑΝΕΜΗ ξετυλίγει έναν παραμυθένιο κόσμο με υπέροχα παιχνίδια

Εύα Ανυφαντή
Fri, 16/04/2021 - 14:56

Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ΑΝΕΜΗ τυλιγμένη, δώσ' του κλώτσο να γυρίσει... και παιχνίδια να σκορπίσει! Παραφράζοντας ελαφρώς τη γνωστή εισαγωγή των λαϊκών παραμυθιών και κάνοντας μια αναζήτηση στο eshop του καταστήματος ΑΝΕΜΗ, εντοπίσαμε τα πιο ιδιαίτερα δώρα για παιδιά. Ποιοτικά και με πλήθος διακρίσεων χάρη στον σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών και την εκπαιδευτική τους αξία, τα παιχνίδια της ΑΝΕΜΗΣ έχουν κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των γονιών και των νονών που αναζητούν σε αυτή, εδώ και πάνω από 20 χρόνια, "ψαγμένα" δώρα για τα παιδιά και τα βαφτιστήρια τους... Κάντε scroll down, δείτε να ξετυλίγεται μπροστά σας ένας παραμυθένιος κόσμος και με ένα κλικ στις φωτογραφίες θα ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες! 

 

Μια σκηνή αυστηρά για ιππότες! 

Επειδή κάποιες φορές και οι ιππότες χρειάζονται ξεκούραση, αυτή η παραμυθένια σκηνή της γερμανικής εταιρείας Haba είναι η πλέον κατάλληλη! Υπέροχα χρώματα και μοτίβα πιστά στην ιπποτική παράδοση, όπως οικόσημα και σημαία, εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και τα ενθαρρύνουν να ταξιδέψουν σε μακρινές χώρες κι εποχές, με βασίλεια, κάστρα και περιπέτειες... Εκεί, θα κρύψουν τα παιχνίδια τους, θα παίξουν, θα πουν παραμυθάκια, θα ονειρευτούν… θα ρίξουν και κανέναν υπνάκο! Η σκηνή περιλαμβάνει το στρώμα.

BOOM plus: Μαμάδες, η σκηνή είναι κατασκευασμένη από υποαλλεργικά βαμβακερά υφάσματα που αφαιρούνται για πλύση!

 

Ένας δράκος στο χαλί!

Φανταστείτε μόνο πόσες ιστορίες θα πλάσει ένα παιδί με τη φαντασία του γι' αυτόν τον δράκο... Μαζί, θα μπουν σε περιπέτειες, θα νικήσουν τους κακούς, θα πετάξουν ψηλά, θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι! Το χαλί Μικρός Δράκος της γερμανικής εταιρείας Ηaba κατασκευάζεται από μαλλί Νέας Ζηλανδίας, διαθέτει αντιολισθητικό τάπητα και είναι ό,τι πρέπει για να απογειώσει τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου.

It's magic!

Προσοχή, δεν πρόκειται για μια απλή κουδουνίστρα, αλλά για μια κουδουνίστρα "μαγική", καθώς τα μπαλάκια αλλάζουν θέση και κάθε φορά δημιουργούν διαφορετικά σχέδια, προκαλώντας έκπληξη και ενθουσιασμό! Η βρεφική κουδουνίστρα απασχόλησης της εταιρείας Haba είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο οξιάς και οικολογικά χρώματα, ενώ τα μπαλάκια είναι δεμένα με ελαστικό κορδόνι.

 

Κουρδιστό τρακτέρ με πραγματικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων

Όλοι ξέρουν πόσο πολύ εντυπωσιάζονται τα παιδιά από τα μεγάλα τρακτέρ... Ευκαιρία να αποκτήσουν ένα δικό τους, και μάλιστα μεταλλικό, κουρδιστό και πλήρως λειτουργικό replica τρακτέρ ZETOR, με πραγματικό κιβώτιο ταχυτήτων. Η κίνηση του τρακτέρ της τσέχικης εταιρείας Kovap ξεκινά εφόσον λύσουμε το χειρόφρενο, ενώ μπορεί να ρυμουλκήσει με τον κοτσαδόρο του, που ασφαλίζει με πίρο.

 

Ένα πρόβατο που δεν μασάει τα λόγια του!

Ο Chubby Mopp Toddel είναι ένα πρόβατο με προσωπικότητα! Κατάγεται από την "οικογένεια" εκκεντρικών λούτρινων της σειράς “BEASTS” της γερμανικής εταιρείας Sigikid. Είναι χαδιάρης, λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν φοβάται να παίξει ακόμα και τον ρόλο του "μαύρου προβάτου" προκειμένου να γλιτώσει τους συντρόφους του από μπελάδες... Θα γίνει σίγουρα ο καλύτερος φίλος του μικρού σας σίφουνα... Είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω του 1 έτους και πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C.

 

Μια κούκλα, μα τι κούκλα!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα παιδιά θα λατρεύουν το παιχνίδι με κούκλες, γι' αυτό και χρειάζονται κούκλες ποιοτικές και προσεγμένες, όπως είναι αυτή η απίθανη κούκλα βινυλίου από την ισπανική εταιρεία D'Nenes. Το βινύλιο καθιστά τα χαρακτηριστικά της πολύ φυσικά, ενώ το ντύσιμό της είναι εξαιρετικά κομψό και σύγχρονο. Επιπλέον, διαθέτει αρθρώσεις στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια, ώστε να μπορεί το παιδί να την τοποθετεί σε όποια στάση επιθυμεί. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για ένα παιχνίδι που όχι μόνο θα το χαρεί το παιδί, αλλά θα το κρατήσει μεγαλώνοντας και ως ενθύμιο της παιδικής του ηλικίας. 

 

Για τους μικρούς, επίδοξους master chefs!

Αν το μυστικό υλικό που χρειάζεται κάθε συνταγή για να πετύχει είναι η φαντασία, τότε σε κάθε παιδί κρύβεται ένας πολύ επιτυχημένος μάγειρας! Εδώ, λοιπόν, στην πλήρως εξοπλισμένη, ξύλινη κουζίνα της εταιρείας Pintoy, που περιλαμβάνει δύο εστίες, φούρνο, νεροχύτη, ψυγείο, τηγάνι, κατσαρόλα, αλατοπίπερο, μαχαιροπίρουνα και κουτάλες, το παιδί μπορεί να επιδοθεί σε ένα ατέλειωτο και δημιουργικό παιχνίδι ρόλων, στο οποίο θα μάθει βασικούς κανόνες savoir vivre αλλά και να φροντίζει τους άλλους, ετοιμάζοντας γι' αυτούς ένα δείπνο. BOOM plus: Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου, με οικολογικά χρώματα και λούστρα, ενώ οι γωνίες της δεν είναι αιχμηρές, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, και η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά.

 

Ένας φανταστικός κύβος που κρύβει όχι μία, όχι δύο, αλλά έξι εκπλήξεις!

Όλοι ξέρουν πως τα παιδιά βαριούνται εύκολα, γι' αυτό και χρειάζονται πολλά νέα ερεθίσματα. Και αυτός ο pop-up κύβος από τη γαλλική εταιρεία Ludi τούς τα προσφέρει! Ιδανικός για εξωτερικό χώρο, συνδυάζει φιλέ και ρακέτες για τένις, μπασκέτα και μπάλα μπάσκετ, στόχο και μπαλίτσες από βέλκρο, καθώς και χαλάκι με χρώματα για παιχνίδι ισορροπίας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως σκηνή, είτε ως τέρμα ποδοσφαίρου ή παιχνίδι στόχου, χάρη στις τρυπούλες που διαθέτει στο επάνω μέρος του. Επιπλέον, δεν χρειάζεται στήσιμο και περιλαμβάνει τσάντα μεταφοράς, έτσι ώστε να μπορεί το παιδί να το πάρει μαζί και στις διακοπές! Τι άλλο χρειάζεται για να τον λατρέψουν μικροί και μεγάλοι;

 

Ένα ουράνιο τόξο βρίσκεται μόνιμα μέσα στο παιδικό δωμάτιο! 

Τα διάσημα μόμπιλε της δανέζικης εταιρείας Flensted απογειώνουν τη διακόσμηση κάθε χώρου, πόσο μάλλον αυτήν του παιδικού δωματίου... Το μόμπιλε "Απαλός Ρυθμός Ουράνιου Τόξου" χαρίζει στιλ, υψηλή αισθητική και δημιουργεί μια γαλήνια ατμόσφαιρα, αφού με τις αρμονικές και σχεδόν θεραπευτικές κινήσεις του επιτρέπει στα παιδιά να χαλαρώσουν και να ονειρευτούν!

 

 

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Τα παιδιά πραγματικά ξετρελαίνονται με τη θάλασσα και δεν χορταίνουν να παίζουν στην παραλία. Πώς θα προστατευτούν όμως από τον ήλιο ή τον αέρα; Αυτή η σκηνή απαλλάσσει μια και καλή τους γονείς από το άγχος αφού προσφέρει προστασία, η τέντα είναι σχεδιασμένη ώστε να ταξιδεύει με την οικογένεια καθώς διπλώνει και ξεδιπλώνεται σε 2 βήματα, ενώ αποθηκεύεται σε ειδική τσάντα μεταφοράς. Επιπλέον, διαθέτει δείκτη προστασίας 50 UV από την ηλιακή ακτινοβολία, παρέχοντας ασφάλεια και διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους, και καθαρίζεται πανεύκολα με νωπό πανί. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι αποτελεί την best seller τέντα της γαλλικής εταιρείας Ludi...

 

It's science!

Το πρώτο του παιχνίδι κατασκευών με μαγνήτη θα μάθει στο παιδί τις ιδιότητες και τη δύναμη του μαγνητισμού με ασφάλεια. Τα μεγάλα κομμάτια που περιλαμβάνει το SmartMax είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση από τα μικρά χεράκια, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με τις ώρες χρησιμοποιώντας τα για να κατασκευάσουν πύργους, γέφυρες και άλλες δημιουργίες. BOOM plus: Οι μαγνήτες είναι αρκετά ισχυροί για να κουβαλήσουν 60 φορές το βάρος τους!

 

Keep in mind: Φυσικά, στην ΑΝΕΜΗ θα βρείτε και τις διάσημες χειροποίητες λαμπάδες της, που ξεχωρίζουν για το γούστο και το μεράκι τους. Εκτός από τα εξαιρετικά ποιοτικά παιχνίδια που κοσμούν τις λαμπάδες, και τα υπόλοιπα στοιχεία μπορούν αργότερα να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά ή χρηστικά αντικείμενα. Κάθε λαμπάδα συνοδεύεται από προσεγμένη συσκευασία.

 

BOOM plus: Η ΑΝΕΜΗ διαθέτει 7 πρότυπα φυσικά καταστήματα σε κεντρικά spots της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Καλαμάτας, της Βέροιας και της Χαλκιδικής. Αναζητήστε αυτό που βρίσκεται κοντά σας ή κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και θα φτάσει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη γνώμη του εξαιρετικά ενημερωμένου, πάντα ευγενικού και πρόθυμου προσωπικού που στελεχώνει τα καταστήματα της ΑΝΕΜΗΣ. 

ΑΝΕΜΗ

Site: www.anemishop.gr

Facebook: @anemitoys

Instagram: @anemishop