Η CYBEX παρουσιάζει τη σειρά SPORT, μια νέα καινοτόμα κατηγορία προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για άθληση με το παιδί!

Boom Team
Tue, 20/04/2021 - 09:55

Η CYBEX παρουσιάζει μια νέα, άκρως πρωτοποριακή κατηγορία SPORT προϊόντων. Πρόκειται μάλιστα για μια καινοτομία που αποτελεί έμπνευση του πρώην επαγγελματία αθλητή και ιδρυτή της CYBEX, Martin Pos. 

Τα μοναδικά αυτά «4-σε-1» καρότσια, είναι τα πρώτα στην κατηγορία τους, που έχουν σχεδιαστεί για αθλήματα όπως τρέξιμο, ποδηλασία και σκι. Στα επαναστατικά σχέδια περιλαμβάνονται το Zeno με τεχνολογία «hands-free» για τρέξιμο με τα χέρια ελεύθερα, αλλά και το «εξαιρετικά ελαφρύ» Avi.

CYBEX ZENO: Ένα πολυλειτουργικό καρότσι «4-σε-1» για τρέξιμο, ποδηλασία, και σκι. Απολαύστε το πρωινό σας τρέξιμο μαζί με φίλους στην παραλία χάρη στη νέα, επαναστατική λειτουργία «hands-free» ή επιλέξτε την λειτουργία «ώθησης». Κάντε ποδήλατο για ώρες κατά μήκος μιας ηλιόλουστης ακτής το καλοκαίρι ή χαρείτε με άνεση την ομορφιά μιας διαδρομής σε ένα χειμωνιάτικο, χιονισμένο τοπίο...

CYBEX AVI: Ο απόλυτος, εξαιρετικά ελαφρύς σύμμαχος για αθλητές με υψηλές προσδοκίες ως προς την απόδοση και το χαμηλό βάρος Αυτό το καρότσι με το αεροδυναμικό σχήμα και το συμπαγές κλείσιμο είναι ειδικά σχεδιασμένο για υψηλή απόδοση στο τρέξιμο τόσο στην πόλη όσο και σε παραθαλάσσιες περιοχές!

Και τα δύο διαθέτουν τον μοναδικό, εμβληματικό σχεδιασμό της Cybex, όπως αποδεικνύει και το διεθνούς κύρους βραβείο Red Dot, που έχουν ήδη αποσπάσει!

Ποτέ ξανά η άθληση δεν ήταν συνώνυμη του στιλ... Η CYBEX SPORT είναι μια νέα κατηγορία που σχεδιάστηκε για τους σύγχρονους γονείς, που αγαπούν τον αθλητισμό, είναι trendsetters και αναζητούν πάντα τα καλύτερα προϊόντα για τους ίδιους και τα παιδιά τους! Είτε είναι επαγγελματίες αθλητές, είτε λάτρεις του fitness και της ευεξίας, τα προϊόντα αυτά τους δίνουν τη δυνατότητα να περνούν τον χρόνο τους πιο δραστήρια μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους. “SHARE YOU UP”...Η σειρά CYBEX SPORT σχεδιάστηκε για να τονώσει την υγεία, τη φυσική κατάσταση, και την ευεξία!

«Ως γονείς αλλά και πρώην αθλητές, είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργήσαμε μια νέα σειρά προϊόντων που θα εμπνεύσει τους δραστήριους γονείς να ασχοληθούν με τις αθλητικές δραστηριότητές τους. Το αποτέλεσμα; Πιο υγιής, πιο χαρούμενη ζωή για ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και υπερήφανος για το λανσάρισμα αυτής της συλλογής,» λέει ο Martin Pos, ιδρυτής της CYBEX. «Τα δύο πρώτα σχέδια της συλλογής CYBEX Sport δεν είναι παρά μόνο η αρχή μιας νέας πρωτοποριακής κατηγορίας...!»

Η Συλλογή CYBEX Sport θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο 2021 στα συνεργαζόμενα καταστήματα βρεφικών ειδών και στα online shops τους.

Website: www.cybex-online.com/el-gr

Instagram: @cybex_global

Facebook: CYBEX