Η νέα σειρά Atoprel της FREZYDERM καλύπτει κάθε ανάγκη του ξηρού, ευαίσθητου, ατοπικού δέρματος

Boom Team
Wed, 11/01/2023 - 11:40

Εποχή, κληρονομικότητα, περιβάλλον, διατροφή… Είναι πολλοί οι παράγοντες που προκαλούν ατοπική δερματίτιδα. Ανεξάρτητα από την αιτία της όμως, η συχνή αυτή κατάσταση του δέρματος χρειάζεται πάντα μαλακτική, αναλιπαντική δράση (πολλές φορές με διαφορετικές λύσεις για την ίδια επιδερμίδα, αν μεταβληθούν οι ανάγκες της ή μεταβεί από φάση έξαρσης σε φάση ύφεσης ή ανάποδα).

Η νέα σειρά Atoprel της FREZYDERM καλύπτει κάθε ανάγκη αναλίπανσης του ξηρού, εύθραυστου, ατοπικού δέρματος ανάλογα με τις ιδιοσυγκρασιακές και εποχικές του ανάγκες, μέσα από καινοτόμες συνθέσεις υψηλής εξειδίκευσης με πολύτιμα ενεργά συστατικά που προσφέρουν:
• αναλίπανση
• ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού
• ενίσχυση του υγιούς μικροβιώματος
• μείωση της τάσης κνησμού

frezyderm
Photo: Δανάη Ίσαρη

1. Atoprel Emollient Baume - In case of emergency!
Για φάσεις έξαρσης και κατά τη χειμερινή περίοδο

Μαλακτική κρέμα που δρα ως βάλσαμο αναλίπανσης και ενυδάτωσης, για την περιποίηση της πολύ ξηρής, ευαίσθητης, εύθραυστης και με ατοπική προδιάθεση επιδερμίδας. Αραιώνει τη συχνότητα εμφάνισης της έντονης ξηρότητας και βελτιώνει την τραχύτητα και την αίσθηση τραβήγματος.

Η σειρά Atoprel είναι κατάλληλη για χρήση σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες, για πρόσωπο και σώμα.

 

frezyderm
Photo: Δανάη Ίσαρη

2. Atoprel Emollient Mousse - Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση!
Για φάσεις ηπιότερων συμπτωμάτων και προ-χειμερινή/μετα-χειμερινή περίοδο

Μαλακτικός αφρός για την περιποίηση της ξηρής, ευαίσθητης και εύθραυστης, με ατοπική προδιάθεση επιδερμίδας. Χάρη στην τεχνολογία αφρού, εξασφαλίζεται ομοιόμορφη διασπορά των δραστικών και σχηματίζει ένα ισοπαχές και συνεχές φιλμ στο δέρμα.

3. Atoprel Emollient Classic - Four seasons!
Για μείωση κνησμού και μαλακτική δράση, κάθε εποχή

Μαλακτική κρέμα, για την ανακούφιση της δερματικής ξηρότητας και του εκζέματος, που λειτουργεί ως αναλιπαντικό προστατευτικό φιλμ. Συμβάλλει στη μείωση της τάσης ξεσμού (ξυσίματος) που επιδεινώνει και επιβαρύνει την ξηρή επιδερμίδα.

Προϊόν CE 2803

Note: Για ένα εξατομικευμένο σχήμα καθαρισμού και περιποίησης της ξηρής, ευαίσθητης, με ατοπική προδιάθεση επιδερμίδας, ανάλογα με τις ανάγκες της, επισκεφθείτε το site της FREZYDERM και γνωρίστε ολόκληρη τη σειρά Atoprel.

Frezyderm

Website: www.frezyderm.gr

Facebook: Frezyderm Baby

Instagram: @frezyderm

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!

frezyderm