Μαίρη Κατράντζου: Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια βάπτισε τον γιο της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στις Σπέτσες

Μαρία Ιωαννάτου
Thu, 01/09/2022 - 10:31

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στις Σπέτσες βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους η Μαίρη Κατράντζου και ο Μάριος Πολίτης. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και το 7 μηνών αγοράκι πήρε το όνομα Μιχαήλ. Νονοί του μικρού ήταν ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, η Ευγενία Νιάρχου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty.

Φωτογραφία από @begumkhan (Instagram)

Η ευτυχισμένη μαμά επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό φόρεμα σε 60's γραμμή και ένα ζευγάρι λαμπερές γόβες. Τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και η Ευγενία Νιάρχου εμφανίστηκαν με δημιουργίες της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Φωτογραφία από @begumkhan (Instagram)

 

Φωτογραφία από @begumkhan (Instagram)

Ο εντυπωσιακός στολισμός

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε ένα ειδυλλιακό μέρος με απίστευτη θέα στη θάλασσα. Η διακόσμηση με τα τέσσερα ανθοστολισμένα τραπέζια σε κόκκινες, κίτρινες, πράσινες και μπλε αποχρώσεις, αλλά και το tableware με τα signature patterns της σχεδιάστριας δημιούργησαν το απόλυτο σκηνικό για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της οικογένειας.

Φωτογραφία από @germanlarkin (Instagram)

 

Φωτογραφία από @josayhef (Instagram)

 

Φωτογραφία από @josayhef (Instagram)

 

Φωτογραφία από @josayhef (Instagram)

Η ανακοίνωση της γέννησης του μικρού

Με αφορμή τα 39α γενέθλιά της τον περασμένο Ιανουάριο, η Μαίρη Κατράντζου αποκάλυψε ότι έγινε μαμά χωρίς να το καταλάβει κανείς, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του νεογέννητου στα Instagram stories της, με τη λεζάντα "This is 39". Δείτε περισσότερα εδώ.

Η σχεδιάστρια παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Μάριο Πολίτη στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια, ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.