βάπτιση

Category: βάπτιση
βάπτιση
Στον Προυσό Ευρυτανίας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (14-15/10) η Ζέτα Μακρυπούλια για τη βάπτιση του ανιψιού της, γιου του αδερφού της, Άκη.
βάπτιση
Νονά ενός μικρού αγοριού έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (14/10) η Τόνια Σωτηροπούλου.
βάπτιση
Μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή της έζησε η Νικολέττα Ράλλη την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, καθώς βάπτισε τη μονάκριβη κόρη της.
βάπτιση
Η αναζήτηση του κατάλληλου venue για βάπτιση δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.
βάπτιση
Τη μονάκριβη κόρη τους βάπτισαν την Πέμπτη (28/9) η Νικολέττα Ράλλη και ο σύντροφός της, Μιχάλης Ανδρούτσος. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε
βάπτιση
Αν το καλοσκεφτούμε, θα διαπιστώσουμε πως συνήθως οι μπομπονιέρες μιας βάπτισης αντανακλούν την αισθητική των ενηλίκων. Κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, αν αναλογιστεί κανείς μάλιστα, πως τόσο το τιμώμενο πρόσωπο όσο κι οι περισσότεροι από τους καλεσμένους είναι παιδιά.
βάπτιση
Συγχαρητήρια! Το μωρό σας έχει και επίσημα το δικό του όνομα! Μπορεί να νομίζατε ότι ο «μαραθώνιος» της βάπτισης έφτασε στο τέλος του, όμως υπάρχουν μερικά εθιμοτυπικά που περνούν από γενιά σε γενιά και οι γονείς είθισται να τα υιοθετούν.
Λάουρα Νάργες
Τον γιο τους βάπτισαν πριν λίγη ώρα η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 11.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Σο