Μια νέα σειρά οικογενειακών εργαστηρίων στο The APIVITA Experience Store μάς μαθαίνει να προστατεύουμε το περιβάλλον

Boom Team
Sun, 01/12/2019 - 09:36

Κάθε βόλτα στο The APIVITA Experience Store στο Κολωνάκι (Σόλωνος 6) είναι απολαυστική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, πλέον όμως έχουμε έναν ακόμα λόγο να την καθιερώσουμε τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Η δημοσιογράφος και mom blogger Αλεξάνδρα Παπαδάκη (Like Mother, Like Daughter), η 11χρονη κόρη της, Ιωάννα (aka #greentween) και η event planner Βάλια Νούσια (Beaucoup Events) ένωσαν την αγάπη τους για το περιβάλλον σε μια σειρά μηνιαίων εργαστηρίων με οικολογικό χαρακτήρα για παιδιά και γονείς.

The APIVITA Experience Store

Τα #ΟΜGreen #ecoworkshops εγκαινιάστηκαν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, φέρνοντας (λίγο) νωρίτερα την άνοιξη. Σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο με χρωματιστά λουλούδια και καταπράσινα φύλλα, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαμε σε ένα παιχνίδι ανακύκλωσης με μπλε και πράσινους κάδους όπου όλοι βγήκαν νικητές κερδίζοντας ένα eco winner μετάλλιο, ενώ φτιάξαμε χειροτεχνίες από ξύλο και ύφασμα με την καθοδήγηση της Βάλιας.

The APIVITA Experience Store
Η Αλεξάνδρα Παπαδάκη και η Βάλια Νούσια

Τα παιδιά αφέθηκαν στη φαντασία και τη δεξιοτεχνία της Σίας από τις Moutzoures, που γέμισε τα προσωπάκια τους με ολάνθιστα σχέδια face painting, και πήραν μια χάρτινη τσάντα APIVITA με φανταστικά δώρα: σελιδοδείκτες με green mottos από το Like Mother, Like Daughter by Alexandra Papadaki, κονκάρδα OMGreen και υπέροχα αυτοκόλλητα από το Beaucoup Events, αλλά και μοσχομυριστά δειγματάκια προϊόντων από το The APIVITA Experience Store.

The APIVITA Experience Store
Η Σία Χαριτοπούλου από τις Moutzoures

Μετά το τέλος του εργαστηρίου, πολλές από εμάς κάναμε μια στάση και στο ισόγειο του The APIVITA Experience Store, όπου δοκιμάσαμε ευωδιαστά καλλυντικά της φύσης και ενδώσαμε, αναπόφευκτα, σε αγορές (για τις οποίες δεν μετανιώνουμε ποτέ!). Τα εργαστήρια #OMGreen #ecoworkshops επιδιώκουν μέσα από παιχνίδια και κατασκευές να μυήσουν μικρούς και μεγάλους σε αλλαγές στην καθημερινότητα που ωφελούν τον πλανήτη. Βρίσκονται, έτσι, σε απόλυτη συμφωνία προς την πράσινη φιλοσοφία του αγαπημένου brand που οι μαμάδες εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια.

The APIVITA Experience Store

Ήδη έχουμε δώσει ραντεβού για το επόμενο #OMGreen #ecoworkshop, το Σάββατο 21 Μαρτίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ και στο facebook @TheApivitaExperienceStore

Από τη Γεωργία Καρκάνη