Pregnancy inspiration photos | Κάν' το όπως οι διάσημες!

Boom Team
Wed, 21/12/2022 - 16:37

Κάποιες ήταν τολμηρές, άλλες υπερέβαλαν κάπως και υπάρχουν και εκείνες που αρκέστηκαν σε μια απλή selfie. Όλες τους όμως θα σας δώσουν υπέροχο inspiration boost για τις πιο μαγικές φωτογραφίες της εγκυμοσύνης σας.

Ιωάννα Τούνη

Στον μήνα της έχει μπει η Ιωάννα Τούνη, η οποία περιμένει το πρώτο παιδί της μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπως έχει αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή influencer δημοσίευσε σήμερα μια «παραμυθένια φωτογραφία εγκυμοσύνης», όπως σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της, μετρώντας πλέον αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Photo: @j.touni

Rihanna

Εν αναμονή του πρώτου της παιδιού με τον A$AP Rocky τον περασμένο Απρίλιο, η Rihanna είχε ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue και είχε μιλήσει για τη μητρότητα, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη και ο σύντροφός της δεν σχεδίασαν την εγκυμοσύνη, αλλά δεν ήταν και κάτι που είχαν αποκλείσει εντελώς: «Δεν ξέρω πότε έχω ωορρηξία. Απλώς διασκεδάζαμε… Και μετά ήρθε το τεστ. Δεν έχασα χρόνο. Τον φώναξα αμέσως και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στο γραφείο του γιατρού και το ταξίδι μας είχε μόλις ξεκινήσει».

Από το εξώφυλλο της Vogue, 2022

Ashley Graham

Τον Ιούλιο του 2021 η Ashley Graham έκανε γνωστή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό του συζύγου της, Justin Ervin, σε ένα ατμοσφαιρικό στιγμιότυπο που συγκέντρωσε χιλιάδες likes από τους followers της στο Instagram.

Photo: @ashleygraham

Gigi Hadid

Πίσω στο 2020 το διάσημο ανά τον κόσμο μοντέλο Gigi Hadid φωτογραφιζόταν με φουσκωμένη κοιλιά, εν αναμονή του πρώτου παιδιού της με τον Zayn Malik, της χαριτωμένης Khai.Έκτοτε το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους αλλά παραμένουν δύο στοργικοί γονείς.

Photo: @gigihadid

Emily Ratajkowski

Παράλληλα με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στη Vogue τον Οκτώβριο του 2020, η Emily Ratajkowski δημοσίευσε ένα κολάζ με φωτογραφίες από τον 5ο μήνα της κύησης, για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους εκατομμύρια followers της.

Photo: @emrata

Chiara Ferragni

Μία από τις πιο girly φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα είχε δημοσιεύσει η Chiara Ferragni κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η παγκοσμίου φήμης influencer πόζαρε στον τέταρτο μήνα της κύησης, φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα του Ιταλού σχεδιαστή Giambattista Valli, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα με έναν oversized φιόγκο, κάνοντας την εμφάνιση ακόμη πιο ρομαντική.

Photo: @chiaraferragni

Beyonce
Δεν της αποδίδεται τυχαία το προσωνύμιο Queen Bey, καθώς η Mrs Knowles-Carter θα λέγαμε πως για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της «τερμάτισε» τον θεσμό «pregnancy announcement», και έριξε το internet με τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

boom celebrity pregnancy
Photo: @beyonce

Demi Moore
Πρόκειται για την πιο αναγνωρίσιμη φωτογραφία εγκύου, η οποία ψηφίστηκε από το περιοδικό TIME ως η πιο ισχυρή, παράλληλα, όμως, ήταν και αρκετά αμφιλεγόμενη. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για το μακρινό 1991 και ήταν η πρώτη φορά που κυκλοφόρησε ένα τόσο τολμηρό εξώφυλλο (Vanity Fair) με πρωταγωνίστρια μια celebrity έγκυο. Την οποία βέβαια, αντιγράφουν πολλές ακόμα και σήμερα... 

boom celebrity pregnancy
Από το εξώφυλλο του Vanity Fair, 1991

Blake Lively
Κανείς δεν πήρε είδηση τον γάμο αλλά και την πρώτη εγκυμοσύνη της Blake Lively. Για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους φανς της, ανέβασε στο τότε site της ένα άρθρο και σχετικές φωτογραφίες, τις οποίες είχε τραβήξει ο αδερφός της και είναι πραγματικά μαγικές.

boom celebrity pregnancy
Photo: Eric Lively


Katy Perry
Σαν την Beyonce, έτσι και η Katy Perry ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Η επιβεβαίωση -και κυριολεκτικά τα αποκαλυπτήρια - έγινε στο νέο τότε τραγούδι της «I’ve never worn white».

boom celebrity pregnancy
Στιγμιότυπο από το video clip της Katy Perry, I’ve never worn white


Meghan Markle

Λίγο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της στην Lilibet, η Meghan πόζαρε αγκαλιά με τον Harry σε μια black 'n' white φωτογραφία που ανέβηκε στα social media του φωτογράφου Misan Harriman, κι έγραψε ιστορία... 

boom celebrity pregnancy
Photo: @misanhharriman

Nicki Minaj

Η υπερβολή κυλάει στις φλέβες της γι' αυτό και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με πιο ήσυχο τρόπο παρά με ένα over-the-top καρουζέλ φωτογραφιών.

boom celebrity pregnancy
Photo: @nickiminaj

Khloe Kardashian
Μπορεί η γέννηση του μωρού της να επισκιάστηκε από τις αδιακρισίες του συντρόφου της, όμως αυτό δεν μπορεί να ακυρώσει σε καμία περίπτωση το ευτυχές γεγονός και την απίστευτη φωτογραφία της ανακοίνωσης!

boom celebrity pregnancy
Photo: @khloekardashian

Pink

Η rock star που τη λατρεύουμε για τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της, προκειμένου να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνης της χρειάστηκε βοήθεια. Partner in crime η κόρη της Willow. 

boom celebrity pregnancy
Photo: @pink

Εσείς πώς έχετε φανταστεί τη δική σας;