Shiny happy people! Να γιατί τα μωρά του Ιουλίου είναι τόσο ξεχωριστά!

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 30/06/2023 - 23:13

Υπομείνατε τη ζέστη και γεννήσατε στην καρδιά του καλοκαιριού. Συγχαρητήρια! Το σύμπαν σας επιβραβεύει με ένα χαρούμενο και φωτεινό μωρό που σκορπίζει ευτυχία παντού γύρω του!

Photo: Ádám Szabó | Unsplash
  • Τα μωρά του Ιουλίου είναι φύσει αισιόδοξα και βλέπουν πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Έχουν χιούμορ, ειδικά όταν βρίσκονται με φίλους και γνωστούς, οι οποίοι δεν μπορούν να αντισταθούν στα αστεία τους. Είναι εντυπωσιακά πνευματώδη και ο σαρκασμός «κυλάει» στο αίμα τους.
  • Παρόλο που χαρακτηρίζονται ως φιλήσυχα πλάσματα, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ξεπεράσουν τη φάση των tantrums! Έπειτα, θα έχετε πιθανότατα να κάνετε με «σπουδαίους διαπραγματευτές», που δεν χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους και μπορούν να ελέγχουν τα συναισθήματά τους.
Marko Poplasen/Shutterstock
  • Λατρεύουν την οικογένειά τους και είναι αφοσιωμένα σε αυτή. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, μαμά και μπαμπά; Ότι θα είναι πάντα εκεί για να βοηθήσουν εσάς και τα αδέρφια τους, ακόμα κι όταν δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.
  • Κι αν ελπίζετε σε μια υποτροφία μπάσκετ στο μέλλον, μάθετε ότι, σύμφωνα με παλαιότερη μελέτη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, τα μωρά που γεννιούνται τον Ιούλιο είναι πιο πιθανό να γίνουν ψηλοί ενήλικες. Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι η βιταμίνη D απορροφάται καλύτερα από τις έγκυες στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο της κύησης, κι αυτό μπορεί να δώσει στα μωρά του καλοκαιριού ένα πρόσθετο πλεονέκτημα.

Η Jennifer Lopez, ο Tom Hanks, ο Tom Cruise και η Selena Gomez είναι μερικοί μόνο από τους διεθνούς φήμης σταρ που έχουν γενέθλια τον Ιούλιο!