Welcome baby: Ένας ολοκαίνουριος, υπέροχος κόσμος με την υπογραφή Mamas & Papas

Εύα Ανυφαντή
Sat, 27/03/2021 - 14:42

Dear Mamas and Papas, ένας ολοκαίνουριος, υπέροχος κόσμος, γεμάτος εκπλήξεις και πρωτόγνωρα συναισθήματα ανοίγεται μπροστά σας! Ένας κόσμος που θα τον σχεδιάσετε βήμα βήμα, με αγάπη και μεγάλη προσοχή, ξεκινώντας, βέβαια, από το βρεφικό δωμάτιο. Εδώ θα εισπράξετε το πρώτο χαμόγελο του μωρού σας, εδώ θα μπουσουλήσει για πρώτη φορά, θα του διαβάσετε τα πρώτα του παραμύθια, θα δημιουργήσει τις πρώτες του αναμνήσεις. Γι' αυτό χρειάζεστε έπιπλα που να ανταποκρίνονται στη σύγχρονη αισθητική, λειτουργικά και ασφαλή, ακριβώς όπως αυτά που φέρουν την υπογραφή Mamas & Papas.

boom mamas and papas
Σετ κρεβάτι και σιφονιέρα Mamas & Papas Caprio Ivory/Natural

Σιφονιέρα: Διαθέτει στρογγυλοποιημένες γωνίες για μεγαλύτερη ασφάλεια και αποφυγή χτυπημάτων, προσφέρει τον ιδανικό χώρο για άνετη αλλαγή πάνας, ενώ μόλις το μωρό σας γίνει περίπου ενός έτους, αφαιρείτε την αλλαξιέρα και έχετε μια κομψή, χρήσιμη σιφονιέρα με τρία βαθιά συρτάρια αποθήκευσης. 

Κρεβάτι: Εμπνευσμένο από το εκλεπτυσμένο σκανδιναβικό design, με χαρακτηριστικό γνώρισμα το καμπύλο προφίλ και τα στρογγυλά τελειώματα, το Caprio έχει ορθοπεδική βάση στρώματος, ρυθμίζεται σε τρεις θέσεις ύψους, επιτρέπει στο στρώμα να αερίζεται, είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές ασφάλειας της Ε.Ε. και μετατρέπεται σε παιδικό κρεβάτι κατάλληλο για χρήση μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών.

boom mamas and papas
Κρεβάτι Mamas & Papas Μia Sleigh White Ίδια χαρακτηριστικά με το Caprio κι επιπλέον προσαρμοσμένη πλαστική προστασία στα κάγκελα για την οδοντοφυΐα του μωρού σας.    

Εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή του καροτσιού. Οι πρώτες βόλτες του μωρού σας πρέπει να γίνουν με ασφάλεια, άνεση και στιλ! 

Καρότσι Mamas & Papas Ocarro Sage Green

Κατάλληλο από τη γέννηση του μωρού μέχρι και τα 15kg, με υποστηρικτικό μαξιλάρι κεφαλιού, ενισχυμένο ύφασμα καθίσματος και μαξιλαράκια στις ζώνες για επιπλέον ανατομικότητα. Διαθέτει:

♦ ανεξάρτητο σύστημα απόσβεσης κραδασμών σε κάθε τροχό

ειδικούς ανακλαστήρες φωτός στις ρόδες για καλύτερη ορατότητα του καροτσιού τη νύχτα

σασί εργονομικού σχεδιασμού για εύκολη μετακίνηση σε ανώμαλο έδαφος

μεγάλη, επεκτεινόμενη κουκούλα

ρυθμιζόμενο τιμόνι καθ' ύψος για ελαφριά και άνετη οδήγηση

σύστημα εξαερισμού για μεγαλύτερη άνεση του μωρού

καλάθι για τα ψώνια, αδιάβροχη προστασία και προστατευτική μπάρα.

Boom plus: Το κάθισμα μπαίνει με κατεύθυνση μπρος ή πίσω, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στον σκελετό κάθισμα αυτοκινήτου (group 0/baby) και πορτμπεμπέ.

boom_καρότσι
Καρότσι Mamas & Papas Ocarro Sage Green

Καρότσι Mamas & Papas Strada Cashmere

Κατάλληλο από τη γέννηση του μωρού μέχρι και τα 15kg, ιδανικό για όλους τους τύπους εδάφους, με ρόδες από καουτσούκ και σύστημα απόσβεσης κραδασμών, έχει ανακλαστήρες φωτός και στις τέσσερις ρόδες και εύκολα αφαιρούμενη κουκούλα με φερμουάρ. 

Boom plus: Ο έξυπνος σχεδιασμός (χωρίς ορατές βίδες στο σασί του) και οι leather look λεπτομέρειες απογειώνουν το design του.

 

boom_καρότσι
Καρότσι Mamas & Papas Strada Cashmere

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα LAPIN HOUSE και ανακαλύψτε ολόκληρη τη συλλογή Mamas & Papas, που περιλαμβάνει από προίκα μωρού και βρεφικά ρούχα μέχρι παιχνίδια!

boom_έπιπλα

Mamas & Papas

Website: www.lapinkids.com

Facebook: LapinHouse

Instagram: @lapinhouse_official

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο ανοιξιάτικο τεύχος του BOOM που μπορείτε να διαβάσετε online πατώντας επάνω στο εξώφυλλο!

 

boom mamas and papas