Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Category: Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους -αν και αργοπορημένα- και μας βρήκαν με διάθεση για βόλτες. Αν οι χαμηλές θερμοκρασίες και η πιθανότητα βροχής άλλαξαν τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο, μην ανησυχείτε!
Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Μήπως η βροχή θα σας κρατήσει στο σπίτι, αναβάλλοντας τα σχέδιά σας για οικογενειακές βόλτες; Μην ανησυχείτε, η ομάδα του ΒΟΟΜ είναι εδώ για να σας δώσει πρωτότυπες ιδέες για να περάσετε μια αξέχαστη - και πάνω απ' όλα δημιουργική ημέρα παρέα μ
καλοκαίρι και παιδιά
Γονείς, είστε έτοιμοι να ζήσετε το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο; Αναρωτιέστε ακόμη ποιο είναι αυτό; Να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών με δραστηριότητες και παιχνίδια που δεν κοστίζουν τίποτα, ώστε να μην ακουστεί ποτέ ξανά η φράση «Μαμά, βαριέμαι» μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία.
καλοκαίρι και παιδιά
Τα σχολεία έκλεισαν, οι ημέρες είναι πλέον πολύ μεγαλύτερες και αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για οικογενειακές δραστηριότητες που θα μείνουν αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους.
quality time
Όσο οι μέρες περνούν, τόσο περισσότερο ονειρευόμαστε τις διακοπές μας σε κάποιο νησί... Μέχρι να έρθει η στιγμή που θα φύγουμε όμως, υπάρχουν τρόποι να κάνουμε διακοπές και στην πόλη!
Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Ποιος είπε ότι το παιχνίδι και τα καλλιτεχνικά βιωματικά εργαστήρια είναι μόνο για το Σαββατοκύριακό; Με τον σωστό προγραμματισμό, πάντα μπορεί να βρεθεί ελεύθερος χρόνος για ενδιαφέρουσες δραστηριότητες μέσα στην εβδομάδα.
Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια
Οι αργίες είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για οικογενειακές βόλτες. Η είσοδος στα δημόσια μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου είναι ελεύθερη, ο καιρός εξαιρετικός, επομένως, αμέσως μετά την παρέλαση, μπείτε στο αυτοκίνητο και επιλέξτε προορισμό...