διάσημοι γονείς

Category: διάσημοι γονείς
διάσημοι γονείς
Οι διακοπές για αρκετούς από τους celebrity parents της εγχώριας showbiz έχουν ήδη ξεκινήσει, με τα πιο χαριτωμένα οικογενειακά στιγμιότυπα να πρωταγωνιστούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Η ομάδα του BOOM έκανε μια...
δεύτερο παιδί
Η Sophie Turner και ο Joe Jonas καλωσόρισαν στη ζωή το δεύτερο παιδί τους, όπως επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι και των δύο σταρ αποκλειστικά στο περιοδικό PEOPLE.
διάσημοι γονείς
Ο Brian Austin Green και η Sharna Burgess απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.
δεύτερο παιδί
Σχεδόν πέντε χρόνια μετά τον ερχομό του γιου τους στη ζωή, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.
διάσημοι γονείς
Από το Beverly Hills μέχρι το Λονδίνο και την Αθήνα, οι μπαμπάδες σε όλο τον κόσμο γιόρτασαν χθες τον πιο ξεχωριστό ρόλο στη ζωή τους.
διάσημοι γονείς
Σχεδόν δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και ύστερα από μια σειρά από εντυπωσιακές - αν μη τι άλλο - pregnancy εμφανίσεις, η Rihanna έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον ράπερ A$AP Rocky.
παρένθετη μητρότητα
Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra μοιράστηκαν την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους Malti Marie Chopra Jonas στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.
διάσημοι γονείς
Την πιο δύσκολη και οδυνηρή ανάρτηση έκανε πριν από λίγο ο Cristiano Ronaldo μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.