υγεία παιδιού

Category: υγεία παιδιού
υγεία παιδιού
Όπως τα σεντόνια, έτσι και οι πετσέτες είναι είδη οικιακής χρήσης που έρχονται σε άμεση επαφή με την επιδερμίδα μας και με ευαίσθητα σημεία του σώματος και του προσώπου μας καθημερινά.
υγεία παιδιού
Συχνά πυκνά ακούμε τους ειδικούς να ισχυρίζονται ότι η επαφή με τη φύση έχει πολλά οφέλη τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία.
υγεία παιδιού
Ο χειμώνας είναι εδώ, οι ιώσεις και τα μικρόβια καραδοκούν και όλες οι μαμάδες αγχώνονται για τα μικρά τους. Όχι πια όμως... Γιατί και φέτος, τα ζελεδάκια της InterMed θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την υγεία των παιδιών μας!
υγεία παιδιού
Εσείς γνωρίζατε πως οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος προσβάλλουν το 5-10% των παιδιών, και μάλιστα με επαναλαμβανόμενα επεισόδια στο 10-30% των περιπτώσεων;
υγεία παιδιού
Γνωρίζατε ότι οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος προσβάλλουν το 5-10% των παιδιών, και μάλιστα με επαναλαμβανόμενα επεισόδια στο 10-30% των περιπτώσεων; Ως μαμά, σίγουρα θα έχετε αντιμετωπίσει τέτοιου είδους δυσάρεστες καταστάσεις.
υγεία παιδιού
Ο Γιώργος είναι μόλις τριών ετών και παιδί μιας τετραμελούς οικογένειας, ο οποίος τους πρώτους μήνες της ζωής του παρουσίασε μια, όχι τόσο σπάνια πλέον, αλλά αρκετά δύσκολα ανιχνεύσιμη πάθηση στον προγεννητικό έλεγχο.
υγεία παιδιού
Η έξαρση κρουσμάτων ηπατίτιδας σε παιδιά είναι ανησυχητική, ωστόσο τα περισσότερα από αυτά είναι καλά στην υγεία τους και αναρρώνουν στο σπίτι, όπως επεσήμανε ο παιδοηπατολόγος του King’s College Τάσος Γραμματικόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Α
υγεία παιδιού
Ιδιαίτερα καθησυχαστικός αναφορικά με τα κρούσματα οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Γκίκας Μαγιορκίνης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.