υγεία παιδιού

Category: υγεία παιδιού
λοίμωξη του ουροποιητικού
Γνωρίζατε ότι οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος προσβάλλουν το 5-10% των παιδιών, και μάλιστα με επαναλαμβανόμενα επεισόδια στο 10-30% των περιπτώσεων; Ως μαμά, σίγουρα θα έχετε αντιμετωπίσει τέτοιου είδους δυσάρεστες καταστάσεις.
υγεία παιδιού
Ο Γιώργος είναι μόλις τριών ετών και παιδί μιας τετραμελούς οικογένειας, ο οποίος τους πρώτους μήνες της ζωής του παρουσίασε μια, όχι τόσο σπάνια πλέον, αλλά αρκετά δύσκολα ανιχνεύσιμη πάθηση στον προγεννητικό έλεγχο.
συμπτώματα ηπατίτιδας
Η έξαρση κρουσμάτων ηπατίτιδας σε παιδιά είναι ανησυχητική, ωστόσο τα περισσότερα από αυτά είναι καλά στην υγεία τους και αναρρώνουν στο σπίτι, όπως επεσήμανε ο παιδοηπατολόγος του King’s College Τάσος Γραμματικόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Α
συμπτώματα ηπατίτιδας
Ιδιαίτερα καθησυχαστικός αναφορικά με τα κρούσματα οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Γκίκας Μαγιορκίνης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.
συμπτώματα ηπατίτιδας
Ανησυχία έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μετά την εμφάνιση περιστατικών ηπατίτιδας σε παιδιά στην Ευρώπη.
συμπτώματα ηπατίτιδας
Ένας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός περιπτώσεων οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά παρατηρήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
παιδιά και κορωνοϊός
Οι γνώσεις μας όσον αφορά τη νόσο Covid-19 εμπλουτίζονται με ραγδαίο ρυθμό, καθώς όσο περνάει ο καιρός προκύπτουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τον νέο αυτό ιό. Επιπλέον, η εφαρμογή του εμβολιασμού αποτελεί σημαντικό επίτευγμα ως προς την αντιμετώπισή της.
νέα μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων
Η Ευρωκλινική Παίδων έχοντας φιλοξενήσει πάνω από 400.000 παιδιά είτε μέσω νοσηλείας, είτε μέσω ιατρικών εξετάσεων, εγκαινιάζει τη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.)