υγεία παιδιού

Category: υγεία παιδιού
υγεία παιδιού
Εσείς γνωρίζατε πως οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος προσβάλλουν το 5-10% των παιδιών, και μάλιστα με επαναλαμβανόμενα επεισόδια στο 10-30% των περιπτώσεων;
υγεία παιδιού
Γνωρίζατε ότι οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος προσβάλλουν το 5-10% των παιδιών, και μάλιστα με επαναλαμβανόμενα επεισόδια στο 10-30% των περιπτώσεων; Ως μαμά, σίγουρα θα έχετε αντιμετωπίσει τέτοιου είδους δυσάρεστες καταστάσεις.
το χαμόγελο του παιδιού
Ο Γιώργος είναι μόλις τριών ετών και παιδί μιας τετραμελούς οικογένειας, ο οποίος τους πρώτους μήνες της ζωής του παρουσίασε μια, όχι τόσο σπάνια πλέον, αλλά αρκετά δύσκολα ανιχνεύσιμη πάθηση στον προγεννητικό έλεγχο.
υγεία παιδιού
Η έξαρση κρουσμάτων ηπατίτιδας σε παιδιά είναι ανησυχητική, ωστόσο τα περισσότερα από αυτά είναι καλά στην υγεία τους και αναρρώνουν στο σπίτι, όπως επεσήμανε ο παιδοηπατολόγος του King’s College Τάσος Γραμματικόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Α
οξεία ηπατίτιδα
Ιδιαίτερα καθησυχαστικός αναφορικά με τα κρούσματα οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Γκίκας Μαγιορκίνης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.
οξεία ηπατίτιδα
Ανησυχία έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μετά την εμφάνιση περιστατικών ηπατίτιδας σε παιδιά στην Ευρώπη.
οξεία ηπατίτιδα
Ένας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός περιπτώσεων οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά παρατηρήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
υγεία παιδιού
Οι γνώσεις μας όσον αφορά τη νόσο Covid-19 εμπλουτίζονται με ραγδαίο ρυθμό, καθώς όσο περνάει ο καιρός προκύπτουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τον νέο αυτό ιό. Επιπλέον, η εφαρμογή του εμβολιασμού αποτελεί σημαντικό επίτευγμα ως προς την αντιμετώπισή της.