Λέανδρος

Category: Λέανδρος
Play & Learn
Ο "Λέανδρος" έχει ντύσει πολλές περιοχές της χώρας στα λευκά. Αν μένετε σ' αυτές, προετοιμαστείτε για παιχνίδια στο χιόνι -πάντα με τη δέουσα προσοχή- και βγάλτε οπωσδήποτε φωτογραφίες γιατί δεν χιονίζει κάθε μέρα στη χώρα μας! Να μερικές ιδέες για να εμπνευστείτε... 
Going Out
Ο "Λέανδρος" επελαύνει αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα, με τα προγνωστικά των μετεωρολόγων να δείχνουν σφοδρές χιονοπτώσεις και παγετό σε πολλές περιοχές. Το ενδεχόμενο ενός ολόλευκου σκηνικού μας ενθουσιάζει -και ιδιαίτερα τα παιδιά- οπότε οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα.
κλειστά σχολεία λόγω παγετού
Καθώς αναμένεται η τρίτη φάση της κακοκαιρίας "Λέανδρος", αρκετά είναι τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία που θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, σε περιοχές που επικρατεί ισχυρός παγετός και συγκεκριμένα:
χιόνι Ελλάδα
Η κακοκαιρία "Λέανδρος" μπορεί να ανησυχεί ιδιαίτερα την Πολιτική Προστασία εξαιτίας της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα, προκαλεί όμως ενθουσιασμό στα παιδιά για το χιόνι που υπόσχεται! Ας δούμε αναλυτικά πού και πότε θα "χτυπήσει".