εκδόσεις Διόπτρα

Category: εκδόσεις Διόπτρα
Play & Learn
Από τη μία τα παιδιά έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο, από την άλλη οι γονείς προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο γίνεται μακριά από tablet και οθόνες.
Play & Learn
Πώς μπορεί μια κουβέρτα, από ασπίδα, να μεταμορφωθεί σε κάπα για σούπερ ήρωα του διαστήματος; Η απάντηση, στο βιβλίο «Με μια κουβέρτα… στο διάστημα!» (εκδόσεις Διόπτρα), μια αλληγορική ιστορ
Play & Learn
Το «Μέλη και Μελέκ», από τις εκδόσεις Διόπτρα, μια τρυφερή ιστορία σε υπέροχη εικονογράφηση της Ρένιας Μεταλληνού, κυκλοφόρησε εκατό χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Family
Πώς θα μάθω στο παιδί μου να είναι ευτυχισμένο; Πώς μπορώ να διαχειριστώ αποτελεσματικά τα ξεσπάσματα και τις φωνές του; Πώς θα εξαφανίσω κάθε φόβο και ανησυχία από το μικρό του μυαλουδάκι; Μαζί με την ανατροφή των παιδιών έρχεται και μια σειρά από εσωτερικά ερωτήματα που καλείστ
εκδόσεις Διόπτρα
Σύσσωμη η ομάδα του BOOM προσυπογράφει και ταυτίζεται απόλυτα με τον τίτλο του βιβλίου της Kate Silverton, δημοσιογράφου και παιδοψυχολόγου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
εκδόσεις Διόπτρα
Δύο Χρυσά βραβεία απέσπασε το επιτραπέζιο παιχνίδι «Παραμύθια αλλιώς» στα Toys Awards 2022 ως το καλύτερο επιτραπέζιο και εκπαιδευτικό παιχνίδι της διετίας!
εκδόσεις Διόπτρα
Μάλλον δεν υπάρχει πλέον οικογένεια σε όλη την Ελλάδα που να μη γνωρίζει το Γέτι της Μαρίνας Γιώτη.