εκδόσεις Διόπτρα

Category: εκδόσεις Διόπτρα
δεν υπάρχουν άτακτα παιδιά
Μπορεί να μην υπάρχει manual για γονείς, υπάρχουν όμως βιβλία, όπως αυτά, που μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν στην ανατροφή των παιδιών μας, στο να ανακαλύψουμε νέους τρόπους επικοινωνίας μαζί τους, να απολαύσουμε το υπέροχο και περιπετειώδες ταξίδι της γονεϊκότητας και να μεγαλώσουμε ευτυχισ
Play & Learn
Μακάρι να μπορούσαμε να προστατεύσουμε τα μικρά μας από όλα τα δυσάρεστα του κόσμου. Τουλάχιστον όμως, στις πιο δύσκολες συζητήσεις μας, έχουμε τα βιβλία.
δραστηριότητες για παιδιά
Από τη μία τα παιδιά έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο, από την άλλη οι γονείς προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο γίνεται μακριά από tablet και οθόνες.
βιβλία για παιδιά
Πώς μπορεί μια κουβέρτα, από ασπίδα, να μεταμορφωθεί σε κάπα για σούπερ ήρωα του διαστήματος; Η απάντηση, στο βιβλίο «Με μια κουβέρτα… στο διάστημα!» (εκδόσεις Διόπτρα), μια αλληγορική ιστορ
βιβλία για παιδιά
Το «Μέλη και Μελέκ», από τις εκδόσεις Διόπτρα, μια τρυφερή ιστορία σε υπέροχη εικονογράφηση της Ρένιας Μεταλληνού, κυκλοφόρησε εκατό χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.
εκδόσεις Διόπτρα
Πώς θα μάθω στο παιδί μου να είναι ευτυχισμένο; Πώς μπορώ να διαχειριστώ αποτελεσματικά τα ξεσπάσματα και τις φωνές του; Πώς θα εξαφανίσω κάθε φόβο και ανησυχία από το μικρό του μυαλουδάκι; Μαζί με την ανατροφή των παιδιών έρχεται και μια σειρά από εσωτερικά ερωτήματα που καλείστ
δεν υπάρχουν άτακτα παιδιά
Σύσσωμη η ομάδα του BOOM προσυπογράφει και ταυτίζεται απόλυτα με τον τίτλο του βιβλίου της Kate Silverton, δημοσιογράφου και παιδοψυχολόγου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
εκδόσεις Διόπτρα
Δύο Χρυσά βραβεία απέσπασε το επιτραπέζιο παιχνίδι «Παραμύθια αλλιώς» στα Toys Awards 2022 ως το καλύτερο επιτραπέζιο και εκπαιδευτικό παιχνίδι της διετίας!