αυτισμός

Category: αυτισμός
αυτισμός
Ένα μάθημα για τον τρόπο αντιμετώπισης ατόμων με αυτισμό έδωσε ο Δημήτρης Παπανικολάου.
αυτισμός
Tην αποκάλυψη ότι έχει Άσπεργκερ μοιράστηκε με το κοινό o άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Παπανικολάου, με ένα post στoυς προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, πριν μερικές ημέρες.
αυτισμός
Έχοντας συμπληρώσει έναν χρόνο από το ξέσπασμα της πανδημίας, η ψυχική -κυρίως- κόπωση όλων των παιδιών είναι εμφανής και ειδικά εκείνων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.
αυτισμός
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, διοργανώνουν τον διαδικτυακό αγώνα Race for Autism (#raceforautismgr
Family
Είναι μαμά δύο υπέροχων αγοριών και δημιουργός του workingmoms.gr - αν και θα έπρεπε να λέγεται nonstop working mom, γιατί η Έφη Αργυροπούλου δεν σταματά να εργάζεται ποτέ.
αυτισμός
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αυτισμού, απευθυνθήκαμε στη Σοφία Παπαφάνη και τη Δώρα Χαρατσάρη, δημιουργούς του Κέντρου Ειδικής Αγωγής λογοcare, για να μας λύσουν όλες τις απορίες σχετικά με το κεφάλαιο "αυτισμός" που απασχολεί όλους τους γονείς.
αυτισμός
Ο 5χρονος Tristan διαγνώστηκε με αυτισμό όταν ήταν 3 ετών. Κάποια στιγμή, βλέποντας την αδερφή του να ζωγραφίζει ζήτησε να ζωγραφίσει κι ο ίδιος. Οι γονείς του ήταν επιφυλακτικοί, σκεπτόμενοι ότι ο γιος τους εφόσον δυσκολεύεται με τις απλές κινητικές δεξιότητες, μάλλον δεν θα τα κατάφερνε.