νέα μαμά

Category: νέα μαμά
νέα μαμά
Ξέρει τις αγωνίες, τα άγχη και τους φόβους που νιώθεις αυτή την περίοδο περισσότερο από τον καθένα. Και το πιο σημαντικό, έχει τις σωστές συμβουλές.
νέα μαμά
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργες, αφού σε λιγότερο από 4 μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι.
νέα μαμά
Ξέρατε πως το γνωστό σε όλους μας life coaching μπορεί να βοηθήσει τις μαμάδες να απολαύσουν τη μητρότητα, όχι μόνο ως μια νέα φάση ζωής, αλλά και ως μια εξαιρετική περίοδο για την προσωπικότητα και την εξέλιξή τους; Η σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης
νέα μαμά
Η Kylie Jenner, η οποία πρόσφατα έζησε ξανά την εμπειρία της μητρότητας φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι μόλις 6 εβδομάδες πριν, μοιράστηκε με τους fan της στο instagram μια στιγμή ειλικρίνειας για όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα κ
νέα μαμά
Έχει υπάρξει μια από τις πιο επιτυχημένες και καλοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood, είναι καλλονή και ένας άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα και ανθρωπιστική δράση.
νέα μαμά
«Δεν θα κοιμάσαι καθόλου όταν γεννήσεις», «Θα περνάς όλη τη μέρα θηλάζοντας», «Αν το βάλεις στόχο θα βρίσκεις χρόνο και για ξεκούραση»: Αυτές είναι, σε τυχαία σειρά, μερικές από τις ατάκες, κάποιες πιο αισιόδοξες και άλλες πιο τρομακτικές, που ακούμε α
πρώτα χριστούγεννα με το μωρό μου
Για σένα, το 2022 δεν σηματοδοτεί απλώς μια νέα χρονιά, αλλά μια νέα ζωή! Οι πρώτες γιορτές που θα περάσετε με το μωρό σας θα είναι γεμάτες πρωτιές, όχι μόνο για εκείνο, αλλά και για εσάς, που μεταμορφώνεστε και εξελίσσεστε μαζί του, μέρα με τη μέρα.
νέα μαμά
Το μωρό που λαχταρούσατε και για το οποίο αγωνιούσατε εννέα ολόκληρους μήνες είναι εδώ, για να σας θυμίζει ότι, παρά τις όποιες δυσκολίες της ζωής, εξακολουθούν και γίνονται θαύματα, κι ένα από αυτά το κρατάτε στην αγκαλιά σας!