νέα μαμά

Category: νέα μαμά
νέα μαμά
Ποια παιχνίδια μπορείτε να παίξετε με το μωρό σας και ποια είναι εκείνα που θα το βοηθήσουν να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί; Διαβάστε με προσοχή και... καλά να περάσετε!
νέα μαμά
Και εκεί που αρχίζουμε να θηλάζουμε και ανακαλύπτουμε τη μαγεία αυτής της εμπειρίας, που μας φέρνει πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη με το μωρό μας, διαβάζουμε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θηλασμού και του μητρικού γάλακτος και ανακαλύπτου
μητρότητα
Όταν γίνεσαι γονιός αλλάζει αναπόφευκτα ολόκληρη η ζωή σου, αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξεις φίλους. Ή τουλάχιστον μπορείς να κάνεις καινούριους (για παράδειγμα, μέσα από τις σχολικές κοινότητες των παιδιών) χωρίς να χάσεις τους παλιούς. 
πρώτη φορά μαμά
Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη! Η διάσημη influencer και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, απέκτησαν το πρώτο παιδί τους και δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι.
νέα μαμά
Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε τη μαμά σούπερ ήρωα! Με το μικρό δαχτυλάκι του χεριού της μπορεί να φέρει ανάποδα τον κόσμο ολόκληρο. (Τα υπόλοιπα δεκαεννιά δάχτυλα είναι ρεζερβέ από το νήπιο.)
πρώτη φορά μαμά
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόλουλος, καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους.
νέα μαμά
Το μωρό που λαχταρούσατε και για το οποίο αγωνιούσατε εννέα ολόκληρους μήνες είναι εδώ, για να σας θυμίζει ότι, παρά τις όποιες δυσκολίες της ζωής, εξακολουθούν και γίνονται θαύματα, κι ένα από αυτά το κρατάτε στην αγκαλιά σας!
νέα μαμά
Για σένα, το 2022 δεν σηματοδοτεί απλώς μια νέα χρονιά, αλλά μια νέα ζωή! Οι πρώτες γιορτές που θα περάσετε με το μωρό σας θα είναι γεμάτες πρωτιές, όχι μόνο για εκείνο, αλλά και για εσάς, που μεταμορφώνεστε και εξελίσσεστε μαζί του, μέρα με τη μέρα.