νέα μαμά

Category: νέα μαμά
νέα μαμά
Με αφορμή δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντα polls στο Instagram account του BOOM, συγκεντρώσαμε τις δικές σας πιο χιουμοριστικές και 100% αληθινές απαντήσεις με τις οποίες σίγουρα θα ταυτιστεί κάθε μαμά...
νέα μαμά
Και εκεί που αρχίζουμε να θηλάζουμε και ανακαλύπτουμε τη μαγεία αυτής της εμπειρίας, που μας φέρνει πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη με το μωρό μας, διαβάζουμε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θηλασμού και του μητρικού γάλακτος και ανακαλύπτου
νέα μαμά
Όταν γίνεσαι γονιός αλλάζει αναπόφευκτα ολόκληρη η ζωή σου, αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξεις φίλους. Ή τουλάχιστον μπορείς να κάνεις καινούριους (για παράδειγμα, μέσα από τις σχολικές κοινότητες των παιδιών) χωρίς να χάσεις τους παλιούς. 
νέα μαμά
Νέες προκλήσεις, νέες ισορροπίες, νέα καθημερινότητα! Ιδίως τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού τους, οι περισσότερες μανούλες παραμελούν τον εαυτό τους, πράγμα που ισχύει και για τη διατροφή τους.
νέα μαμά
Είμαστε σίγουροι ότι έχετε τις καλύτερες προθέσεις να υποστηρίξετε τη φίλη, τη συνάδελφο ή το μέλος της οικογένειάς σας που μόλις έγινε μαμά.
Μαριλία Νικολαΐδου
H μητρότητα είναι ένα ταξίδι πολυδιάστατο, αλλά οι απορίες είναι σχεδόν ίδιες για κάθε νέα μαμά. Ευτυχώς, η μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου έχει τις απαντήσεις!
Μαριλία Νικολαΐδου
Οι μήνες πέρασαν γρήγορα και πλέον κρατάτε στην αγκαλιά σας το μικρό σας θαύμα… αλλά τα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι ακόμα εκεί. Και είναι λογικό, γιατί το σώμα χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει μετά τον τοκετό.
νέα μαμά
Ακούγεται λίγο βλάσφημο για την αδιαπραγμάτευτη μητρική αγάπη, αλλά η προσωπική εμπειρία μου από την άδεια μητρότητας, ή τουλάχιστον από τις πρώτες εβδομάδες της, ήταν κάπως σαν να βουτάω σε μια άδεια πισίνα.