δυσλεξία

Category: δυσλεξία
Learn
Ο ορισμός των Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών αναφέρεται σε δυσκολίες στη μάθηση, την κατανόηση της ομιλίας, την ανάγνωση, τη γραφή και τα μαθηματικά.
Learn
Η Σοφία Παπαφάνη και η Δώρα Χαρατσάρη, λογοθεραπεύτριες και δημιουργοί του Κέντρου Ειδικής Αγωγής Λογοcare, μας δίνουν πέντε χαρακτηριστικά παραδείγματα, πίσω από τα οποία κρύβονται συχνά δυσκολίες που χρήζουν ανάλογης αντιμετώπι
Learn
Χαρά, αγάπη, αρμονία και πολλά ζεστά χαμόγελα. Αυτά εισπράττει κανείς μπαίνοντας στο φωτεινό σπίτι με τον μεγάλο κήπο, τα παιχνίδια και τις αμέτρητες ζωγραφιές στους τοίχους.
Learn
Σε ένα φιλόξενο κτίριο τεσσάρων επιπέδων, με ζεστή διακόσμηση, χρώματα και ήχους, η Δώρα Χαρατσάρη και η Σοφία Παπαφάνη «σταματούν» για λίγο τον χρόνο.
δυσλεξία
Η Jennifer Aniston πέρασε τα μαθητικά της χρόνια νομίζοντας ότι δεν είναι τόσο έξυπνη όσο τα άλλα παιδιά. Ο λόγος; Είχε δυσλεξία και το έμαθε όταν έγινε 20 ετών! 
δυσλεξία
Όταν ο Σάκης Ρουβάς ήταν μικρός δεν ένιωσε ποτέ πως το τραγούδι ήταν ο προορισμός του. Αντίθετα, ονειρευόταν να γίνει αστροναύτης.
δυσλεξία
Η Δώρα Χαρατσάρη και η Σοφία Παπαφάνη ξέρουν πως «όλα τα παιδιά μαθαίνουν, απλώς όχι την ίδια μέρα και ούτε με τον ίδιο τρόπο».