κατασκευές για παιδιά

Category: κατασκευές για παιδιά
Play & Learn
Οι έκτακτες συνθήκες των ημερών θα κρατήσουν τους μικρούς μαθητές μακριά από τη γνώριμη πια καθημερινότητά τους, με τους φίλους τους και τους δασκάλους τους στο σχολείο.
diy κατασκευές
Ο Οκτώβριος είναι συνυφασμένος με την κολοκύθα, την έναρξη του φθινοπώρου weather-wise και τα τελευταία χρόνια με το Halloween! Με αυτές τις πανεύκολες, kids-friendly κατασκευές θα μπούμε σιγά σιγά στο mood! 1. Γλυκά φαντασματάκια
ζωγραφίζω με αφρό ξυρίσματος
Αν αναρωτιέστε τι θα κάνετε σήμερα και νιώθετε πως στερέψατε από ιδέες, η Σοφία Παπαφάνη και η Δώρα Χαρατσάρη, δημιουργοί του κέντρου ειδικής αγωγής Λογοcare μας προτείνουν 10 πρωτότυπες ιδέες για ατέλειωτο παιχνίδι και δραστηριό
diy κατασκευές
Η Καθαρά Δευτέρα βρίσκεται προ των πυλών και ετοιμαζόμαστε να πετάξουμε χαρταετό μαζί με τα παιδιά μας. Δεν θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε και τι συμβολίζει αυτό το όμορφο έθιμο;
Play & Learn
Ψάχνετε τρόπους να περάσετε δημιουργικό χρόνο με το παιδιά σας; Τι θα λέγατε τώρα που έξω έχει κρύο, να φέρετε την άνοιξη μέσα στο σπίτι σας; Γίνετε κι εσείς παιδιά, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τις πιο όμορφες κατασκευές παρέα με τα παιδιά σας!
κατασκευές για παιδιά
Αν και η συλλογή κοχυλιών στην παραλία είναι από μόνη της διασκεδαστική, υπάρχουν μερικοί πολύ δημιουργικοί τρόποι να απασχολήσουμε τα παιδιά με αυτά στο σπίτι! Ακολουθούν 3 πανεύκολες DIY κατασκευές, που θα λατρέψουν τα παιδιά!
κατασκευές για παιδιά
Η ομάδα του ΒΟΟΜ έρχεται να αφυπνίσει τη δημιουργικότητά σας με 10 απίστευτα εύκολες, fun και όμορφες κατασκευές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι με τα παιδιά! (Ήδη δύο από από αυτές διακοσμούν τα δικά μας σπίτια!)
diy crafts
Το πρώτο σαββατοκύριακο του lockdown οφείλει να είναι δημιουργικό και διασκεδαστικό! Και θα είναι, αν κάνετε μία (ή και περισσότερες) από τις πανεύκολες DIY κατασκευές που συγκεντρώσαμε παρακάτω!