παιδικό πάρτι

Category: παιδικό πάρτι
δεντρόσπιτο βριλήσσια
Η άνοιξη είναι η high season των παιδικών πάρτι!
πάρτι
Μπορεί όλοι, μικροί - μεγάλοι να λατρεύουμε τα πάρτι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται και κάποια σχετική προετοιμασία... Ειδικά για ένα παιδί που θα βρεθεί ξαφνικά ανάμεσα σε αρκετό κόσμο και θα έρθει αντιμέτωπο με τόσες πληροφορίες.
παιδικό πάρτι
Ονομαστικές γιορτές, γενέθλια και σε λίγες εβδομάδες ξεκινούν οι Απόκριες!
παιδικό πάρτι
Ένας κρυμμένος θησαυρός στο κέντρο της πόλης! Μια όαση πρασίνου στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, σε έναν χώρο γεμάτο δέντρα, καθαρό οξυγόνο και πουλάκια που κελαηδούν!
παιδικό πάρτι
Σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται τα παιδιά σας, ποτέ δεν θα πάψουν να απολαμβάνουν ένα μοναδικό party για τα γενέθλιά τους όπου θα παίξουν, θα γελάσουν και θα διασκεδάσουν με τους φίλους τους. Η μέρα αυτή τους ανήκει και δικαιολογημένα την περιμένουν με ανυπομονησία κάθε χρόνο.
πάρτι
Τα παιδικά πάρτι επιστρέφουν και εμείς προσυπογράφουμε πως τα γενέθλια των παιδιών μας στο εξής θα είναι μοναδικά! Τα θέματά τους; Σίγουρα πρωτότυπα και αναπάντεχα γλυκά! Τι θα λέγατε για μια αλεπού που ταξιδεύει στο διάστημα;
παιδικό πάρτι
Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από τη γέννηση του μικρού Μάξιμου, του πρώτου παιδιού της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου.