μέτρα προστασίας

Category: μέτρα προστασίας
Health
Είναι πηγή ζωής και απαραίτητος για την πρόσληψη της πολύτιμης βιταμίνης D. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο όμως, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, όχι μόνο στα βρέφη και τα νήπια, αλλά και στα μεγαλύτερα παιδιά και τους έφηβους.
μέτρα προστασίας
Από σήμερα, πρώτη μέρα άρσης των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας, οι εκκλησίες είναι πλέον ανοιχτές για ατομική προσευχή. Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ανακοινωθεί και ισχύουν προς το παρόν, μας προϊδεάζουν για τον τρόπο με τον οποίο θα τελούνται οι βαπτίσεις φέτος το καλοκαίρι. 
Pregnancy
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί παρουσία του ιού στο μητρικό γάλα των γυναικών που νόσησαν από τον COVID -19 και δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για τη μεταφορά του ιού μέσω του μητρικού γάλακτος, αν δηλαδή ο ιός βρίσκεται στο μητρικό γάλα μιας ασθενούς.
μέτρα προστασίας
Ο διεθνούς φήμης Έλληνας καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, εξηγεί με το παράδειγμα ενός μύθου, γιατί είναι κρίσιμο να τηρήσουμε αυστηρά τις οδηγίες και να μείνουμε στο σπίτι.
χριστόφορος αναγνωστόπουλος
Ο Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος είναι στατιστικός (με ειδίκευση σε crisis simulation and modelling) και καθηγητής στο Imperial College London.