εκπαιδευτικό σύστημα

Category: εκπαιδευτικό σύστημα
εκπαιδευτικό σύστημα
Η σχολική εβδομάδα των τεσσάρων ημερών δεν είναι ένα υποθετικό σενάριο που μπορούμε να φανταστούμε μόνο στο μακρινό μέλλον. Για χιλιάδες σχολεία της αμερικανικής επαρχίας αποτελεί καθημερινή πραγματικότητα.
εκπαιδευτικό σύστημα
Η Εσθονία είναι μία από τις χώρες με τις υψηλότερες επιδόσεις στα διεθνή τεστ αξιολόγησης PISA. Ποιο είναι άραγε το μυστικό της επιτυχίας του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας;
εκπαιδευτικό σύστημα
Από τη νέα σχολική χρονιά, οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Σιγκαπούρη δεν θα χρειάζεται πλέον να δίνουν εξετάσεις!
εκπαιδευτικό σύστημα
Από το νέο έτος, οι μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στα ιταλικά σχολεία θα μελετούν για την κλιματική αλλαγή και τη βιωσιμότητα, στο πλαίσιο της προσπάθειας καθιέρωσης της χώρας ως ηγέτιδας στον τομέα της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.
εκπαιδευτικό σύστημα
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ενδιαφερθεί και να διερευνήσει κανείς την ιαπωνική κουλτούρα, ακόμη περισσότεροι για να την θαυμάσει και να την αγαπήσει.
εκπαιδευτικό σύστημα
Γνωρίζατε ότι στη Δανία τα επίπεδα ευτυχίας είναι τα υψηλότερα στη Γη; Και αυτό γιατί οι Δανοί έχουν ένα μυστικό: Στο σχολείο, οι μαθητές ηλικίας 6 έως 16 ετών, παρακολουθούν ένα ιδιαίτερο μάθημα, αυτό της ενσυναίσθησης.