αποχωρισμός πάνας

Category: αποχωρισμός πάνας
babylino sensitive pants
Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς, της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και του ατέλειωτου παιχνιδιού! Είναι η εποχή που το μωρό μας θα κάνει άλματα ανάπτυξης, θα κολυμπήσει για πρώτη φορά στη θάλασσα, θα σταθεί για πρώτη φορά μόνο στα πόδια του, θα κάνει τα πρώτα του βήματα...
babylino sensitive pants
Είτε στον παιδικό σταθμό του παιδιού σας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή να έχει αποχωριστεί την πάνα είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι ο Σεπτέμβριος είναι κατάλληλος μήνας για την εκπαίδευση τουαλέτας. Η Μυρτώ Κάζη και η Babylino μάς δίνουν χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές.
babylino sensitive pants
Το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη εποχή για την εκπαίδευση τουαλέτας και, συνήθως, οι περισσότεροι γονείς προσπαθούν τα παιδιά τους μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν αποχωριστεί την πάνα. Γι’ αυτό η Babylino Sensitive και η Μυρτώ Κάζη μας δίνουν 10 χρήσιμα tips και πολύτιμες συμβουλές.
Baby
Είτε ετοιμάζεστε για την εκπαίδευση τουαλέτας, καθώς τώρα που #μένουμεσπίτι υπάρχει χρόνος, είτε έχετε ένα αεικίνητο βρέφος ή νήπιο που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και δεν το χωρά ο τόπος, ούτε η πάνα του, τα ερωτήματα είναι πολλά.
babyλύνω
Αφουγκραζόμενη τις νέες συνθήκες που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η Babylino δημιούργησε μια πρωτοποριακή πάνα-βρακάκι με κορυφαίο σχεδιασμό, ειδικά μελετημένη για παιδιά που «κατακτούν κορυφές»!
αποχωρισμός πάνας
Μήπως τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να βρέχει λιγότερο την πάνα του; Ή έχετε βάλει στόχο να την κόψει μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν θα πάει για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό; Πώς θα καταλάβετε ότι το μικρό σας είναι έτοιμο για εκπαίδευση τουα