Ελίζα

Category: Ελίζα
σωματείο ελίζα
Το άρθρο που ακολουθεί αποτελεί απόσπασμα από το έντυπο «Γονιός γίνεσαι μέρα με τη μέρα ‒ Σκέψεις και Συμβουλές για Γονείς Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας» που έχει εκδοθεί από το Σωματείο ΕΛΙΖΑ.
σωματείο ελίζα
Παιδιά και τακτοποιημένο σπίτι δεν χωράνε μαζί στην ίδια πρόταση, όλοι το ξέρουν αυτό! Από την άλλη, με κάποιον τρόπο πρέπει να μάθουν να τακτοποιούν τα πράγματά τους...
σωματείο ελίζα
Αυτήν τη Κυριακή 10 Απριλίου πάμε για πικ νικ! Ένα πικ νικ αγάπης για να γιορτάσουμε μαζί την άνοιξη.
Health
Η 25η Νοεμβρίου, η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, βρίσκει την Ελλάδα με έναν θλιβερό απολογισμό. Δεκατρείς γυναικοκτονίες από τις αρχές του χρόνου.
σωματείο ελίζα
Το ELIZA, το Σωματείο Ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση εργάζεται από το 2008, έτος ίδρυσης του, έως σήμερα, για την πρόληψη της κακοποίησης του παιδιού και την πρώιμη διαχείριση των περιστατικών παιδικής κακοποίησης.
Ελίζα
Μπορεί η φροντίδα ενός μωρού να είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό project, αλλά η χαρά και η ενέργεια που παίρνει κανείς μέσα από τη διαδικασία αυτή είναι ανυπολόγιστη. Παρ'όλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που συσσωρεύεται ένταση ή αγανάκτηση στον γονιό ή σε όποιον φροντίζει ένα μωρό.
Ελίζα
Αυτή την παράξενη εποχή της επιδημίας του κορωνοϊού, επιβάλλονται σε όλο τον κόσμο μέτρα που αλλάζουν ριζικά την καθημερινότητα όλων, μικρών και μεγάλων.
Ελίζα
Άλλοι τους αποκαλούν αφανείς ήρωες, άλλοι «φύλακες αγγέλους»... Για εμάς είναι οι BOOM heroes, που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να είναι τα παιδιά ευτυχισμένα.