διάσημα μωρά

Category: διάσημα μωρά
διάσημα μωρά
Μπορεί να είχε κρατήσει κρυφή τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, αλλά η mom-to-be Rihanna φαίνεται πως γίνεται όλο και πιο εξωστρεφής όσον αφορά την καθημερινότητα με τον 11 μηνών γιο της.
διάσημα μωρά
Το BOOM ανέλαβε για λίγο τον ρόλο ληξίαρχου και κατέγραψε τα μωρά των celebrities της εγχώριας και ξένης showbiz που έγιναν γονείς το 2022 ή περιμένουν τον πελαργό… λίαν συντόμως!
διάσημα μωρά
Μπορεί η Rihanna να κρατάει χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική ζωή της και τον ρόλο της ως μαμά - μιας και από τον περασμένο Μάιο που γεννήθηκε ο γιος της δεν έχει δημοσιεύσει καμία φωτογραφία του στα social media, όμως σε δηλώσεις της στ
διάσημα μωρά
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε επέλεξαν αρκετοί celebrities για να βαπτίσουν τα μικρά τους. Το Instagram feed μας γέμισε χαριτωμένα στιγμιότυπα και τα profiles των διάσημων γονέων αμέτρητες ευχές για τους νεοφώτιστους. 
διάσημα μωρά
Από την Αθήνα μέχρι το Λονδίνο και την Καλιφόρνια, και από τη Χριστίνα Μπόμπα μέχρι την πριγκίπισσα Ευγενία και τη Meghan Markle, η νέα celebrity γενιά είναι εδώ!  
διάσημα μωρά
Επτά μήνες αφότου καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Sebastian Bear-McClard, η Emily Ratajkowski αποκάλυψε στους followers της στο Instagram το πρόσωπο του γιου της.
διάσημα μωρά
Γεννήθηκαν μέσα σε μία χρονιά, την οποία κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει, σκόρπισαν ελπίδα και χαρά με την άφιξή τους και βέβαια τράβηξαν δικαίως τα φώτα της δημοσιότητας! 1. Baby Law
διάσημα μωρά
Συγχαρητήρια, το βρήκατε! Η 37χρονη Nicki Minaj έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγες ημέρες και το ίντερνετ παραληρεί με τα ευχάριστα νέα της ράπερ.