μωρό

Category: μωρό
Baby
Ξέρει τις αγωνίες, τα άγχη και τους φόβους που νιώθεις αυτή την περίοδο περισσότερο από τον καθένα. Και το πιο σημαντικό, έχει τις σωστές συμβουλές.
Baby
Μόλις ξεκινήσει το μωρό να δοκιμάζει φωνούλες, αρχίζει και το μεγάλο debate των γονιών: Τι είπε πρώτα, μαμά ή μπαμπά; Γονείς, κάντε λίγη υπομονή ακόμα, πριν αρθρώσει την πρώτη του λέξη, προηγείται το βάβισμα!
Family
Για σένα, το 2022 δεν σηματοδοτεί απλώς μια νέα χρονιά, αλλά μια νέα ζωή! Οι πρώτες γιορτές που θα περάσετε με το μωρό σας θα είναι γεμάτες πρωτιές, όχι μόνο για εκείνο, αλλά και για εσάς, που μεταμορφώνεστε και εξελίσσεστε μαζί του, μέρα με τη μέρα.
μωρό
Σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται με κορονωϊό βρέφος 35 ημερών.
μωρό
Breast is best. Aυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια και συμφωνούμε όλοι. Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δε θα συμφωνήσει πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία για ένα μωράκι από το να θηλάσει, και φυσικά δε χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς υπέρ του θηλασμού. Είναι δεδομένο.
Baby
Ποια παιχνίδια μπορείτε να παίξετε με το μωρό σας και ποια είναι εκείνα που θα το βοηθήσουν να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί; Διαβάστε με προσοχή και... καλά να περάσετε!
επικοινωνία με το μωρό
Κι όμως, το μωρό σας όχι μόνο αντιλαμβάνεται τα πάντα, αλλά σας λέει "σ' αγαπώ" με πολλούς τρόπους. Μπορεί βέβαια, να μην είναι ακόμη σε θέση να το πει με λέξεις, αλλά εκφράζει από πολύ νωρίς την αγάπη του μέσα από κινήσεις, εκφράσεις προσώπου, και βέβαια μέσα από τη δική του, «μπεμπεκίστικη» γλώ
μωρό
Ανάμεσα στις χιλιάδες αφίξεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος, σίγουρα η πιο χαρμόσυνη ήταν αυτή της περασμένης Παρασκευής...