αθηνά οικονομάκου

Category: αθηνά οικονομάκου
σιέννα
Λίγες ημέρες μετά τα πρώτα γενέθλια της Σιέννας, η οικογένεια της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου ταξίδεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού, το Γύθειο, για τη βάπτιση της μικρής.
σιέννα
Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε χθες η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου.
αθηνά οικονομάκου
Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από τη γέννηση του μικρού Μάξιμου, του πρώτου παιδιού της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου.
αθηνά οικονομάκου
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, καλωσόρισαν στη ζωή το δεύτερο παιδάκι τους τον περασμένο Ιούνιο, ενώ ο 3,5 ετών Μάξιμος έχει αναλάβει πλέον τον ρόλο του μεγάλου αδερφού.
αθηνά οικονομάκου
Με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε η Αθηνά Οικονομάκου τον λόγο που την κράτησε μακριά από τα social media τις τελευταίες ημέρες, ενώ θέλησε μέσα από τη δημοσίευσή της να δώσει κουράγιο σε όλες τις νέε
αθηνά οικονομάκου
Περίπου δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η νεογέννητη!
αθηνά οικονομάκου
Μία εβδομάδα μετά τον ερχομό της κόρης της στη ζωή, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να δείξει το σώμα της στους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram.
αθηνά οικονομάκου
Η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την προηγούμενη Τετάρτη, αλλά η είδηση δεν έγινε γνωστή πριν την Παρασκευή 11 Ιουνίου με ένα post που έκανε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στο Instagram.