αδέρφια

Category: αδέρφια
αδέρφια
Η φίλη μου ήταν απελπισμένη: Το μέχρι πρότινος ήρεμο, πειθαρχημένο, χαμογελαστό παιδάκι της, ένα παιδάκι που έμοιαζε να αγγίζει την τελειότητα, έπαθε μετάλλαξη από τότε που απέκτησε αδερφάκι.
Beauty & Health
«Δες η αδερφή σου πόσο ήσυχη είναι, εσύ γιατί δεν μπορείς να καθίσεις στην καρέκλα σου ούτε για ένα λεπτό;», «Ο μεγαλύτερος αδερφός σου τρώει όλο του φαγητό κι εσύ τίποτα. Θα μείνεις μικρός».
αδέρφια
Ήταν ένα από αυτά τα απογεύματα που από τη μία κάνεις το παν να επιστρέψεις έστω 3 λεπτά νωρίτερα στο σπίτι, από την άλλη τρέμεις γι’ αυτό που θα αντικρίσεις όταν ανοίξει η πόρτα.
αδέρφια
Τρεις αδερφές ενωμένες “σαν γροθιά”. Πώς γίνεται να είναι τόσο αγαπημένες; Συναντήσαμε την Τόνια Μητρούδη και μας αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό για να μεγαλώσουν οι γονείς αγαπημένα αδέρφια.
αδέρφια
Η Άννα και η Τέα έχουν 1 χρόνο και 11 μήνες διαφορά και από τότε που θυμούνται τους εαυτούς τους έκαναν τα πάντα μαζί. Αναπολούν τις ημέρες που μικρές κατασκόπευαν τη «μάγισσα» γειτόνισσά τους αλλά θυμούνται και τις δύσκολες στιγμές που η μία υπήρξε στήριγμα για την άλλη.
αδέρφια
Η Σοφία και η Κατερίνα έχουν μόλις 10,5 μήνες διαφορά και, όταν ήταν μικρές, μάλωναν για τα πάντα.