Αδερφές Μητρούδη: Η ισχύς εν τη ενώσει

Boom Team
Fri, 10/07/2020 - 15:45
0 Comments

Τρεις αδερφές ενωμένες “σαν γροθιά”. Πώς γίνεται να είναι τόσο αγαπημένες; Συναντήσαμε την Τόνια Μητρούδη και μας αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό για να μεγαλώσουν οι γονείς αγαπημένα αδέρφια.

Τόνια, Νάντια και Φαίη Μητρούδη. Η ισχύς εν τη ενώσει

Τόνια, γιατί οι αδερφές σου είναι το πολυτιμότερο δώρο που σου έκαναν οι γονείς σου; Με ποιον τρόπο συνέβαλαν οι γονείς σας στο να είστε τόσο αγαπημένες;
Γιατί όλες μου τις εικόνες τις μοιράστηκα από τo μηδέν μαζί με τη Νάντια, καθώς είμαστε δίδυμες, αλλά είχαμε την τύχη να έχουμε συντροφιά μας τη μεγαλύτερή μας, τη Φαίη, που μας βοήθησε σε όλη αυτή την ανακάλυψη. Οι γονείς μας, το πρώτο δώρο που μας έκαναν ήταν να μας φέρουν μαζί στη ζωή, χωρίς όμως να μας αφήσουν μόνες, αφού είχαμε την τρίτη που ήδη μας περίμενε.

Πόσα χρόνια διαφορά έχετε;
Με τη Φαίη 7 χρόνια, με τη Νάντια ένα λεπτό, καθώς γεννηθήκαμε με καισαρική.

Ποια υποχωρεί πρώτη;
Κάθε φορά αποτελεί και μια διαφορετική περίπτωση. Ανάμεσα σε δύο δίδυμα, η αδυναμία ή η δύναμη του ενός αυξάνεται ανάλογα με την ευαλωτότητα του άλλου. Είχε και συνεχίζει να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον μέχρι και σήμερα. Όσον αφορά τη Φαίη, τις περισσότερες φορές υποχωρεί εκείνη.

Η Νάντια και η Τόνια Μητρούδη

Ποια είναι η πιο αυστηρή;
Εκείνη που εκάστοτε χρειάζεται να δώσει κάποιο reminder στις άλλες δύο!

Μια σύντομη φράση που λέτε συχνά η μία στην άλλη…
«Όλα για κάποιον λόγο γίνονται» και «Αν δεν είχα εσένα, τι θα έκανα», αυτό όμως που μας κάνει κάθε φορά να γελάμε είναι το «Μα μοιάζουμε τόσο πολύ!».

Ποιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό που έχετε ζήσει και δε θα ξεχάσετε ποτέ;
Τα πιο ακραία περιστατικά συμβαίνουν συνήθως ανάμεσα σ’ εμένα και τη Νάντια κι αυτό λόγω ομοιότητας, σχεδόν όλα είναι αρκετά αστεία. Κατά τα άλλα, ίσως επειδή είμαστε τρεις και έχουμε πολύ στενή σχέση, τα ξεπερνάμε όλα σαν μια γροθιά.

Η Τόνια Μητρούδη από τη φωτογράφιση του Yes I Do 
Photo Credits: Αλέξανδρος Μακρής

Ποιος ήταν ο πιο συχνός λόγος για τον οποίο μαλώνατε;
Μικρές, περισσότερο για ανόητους λόγους, πλέον δε μαλώνουμε ποτέ.

Ποιο είναι το μυστικό για να μεγαλώνουν οι γονείς αγαπημένα αδέρφια;
Να τους δίνουν χώρο να θέλουν να γίνουν φιλαράκια, να αισθάνονται ότι μοιράζονται τα πάντα αλλά την ίδια στιγμή να δρουν και σαν ανεξάρτητοι άνθρωποι, έχοντας, εφόσον είναι εφικτό, και τον δικό τους χώρο στο σπίτι.

Ο κόσμος χωρίς τις αδερφές σου θα ήταν…
Σίγουρα ένας αλλιώτικος κόσμος, στον οποίο δε θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος που είμαι σήμερα.

 

BOOM Note: Σύμφωνα με τον μύθο, οι Διόσκουροι, οι δίδυμοι γιοι της Λήδας και του Δία, έγιναν αστέρια στον ουρανό εξαιτίας της υποδειγματικής αδερφικής τους αγάπης, σχηματίζοντας τον Αστερισμό των Διδύμων, τον οποίο ο Δάντης ονομάζει στη «Θεία Κωμωδία» Nido
di Leda (φωλιά της Λήδας). Η ίδια αδερφική αγάπη αποτελεί σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης για τις αδερφές Μητρούδη, γι’ αυτό και ονόμασαν το brand τους «Nidodileda». Η Τόνια, η Νάντια και η Φαίη είναι αχώριστες και η σχέση τους αποτελεί τον ορισμό της αδερφικής αγάπης.

 

Τόνια Μητρούδη, Founder & Creative Director of Nidodileda
Νάντια Μητρούδη, Wholesale Manager of Nidodileda
Φαίη Μητρούδη, Architect & Creative Director of Nido by Nidodileda

Website: www.nidodileda.com

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο καλοκαιρινό τεύχος του BOOM