παιχνίδια

Category: παιχνίδια
καλοκαιρινά παιδικά ρούχα
Από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια μέχρι τον πιο high tech εξοπλισμό για μωρά και παιδιά, συγκεντρώσαμε τα top items που δεν πρέπει να λείπουν από καμία parents’ wishlist.
πασχαλινά δώρα
Η άνοιξη είναι εδώ και μας προδιαθέτει για ατελείωτο shopping. Γονείς, νονοί και νονές, κρατήστε σημειώσεις για την πασχαλινή gift list σας!
χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά
Τα Χριστούγεννα έφτασαν και το κύριο θέμα συζήτησης σε όλες τις οικογένειες είναι τα δώρα των παιδιών. Η ομάδα του BOOM βρήκε τα πιο διασκεδαστικά, πρωτότυπα και πανέμορφα δώρα που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους! 
παιχνίδια
Τα παιδιά λένε πάντα την αλήθεια, όλοι το ξέρουν αυτό! Δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους και ειδικά τον ενθουσιασμό τους.
παιχνίδια
Σε μια εποχή που η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια απειλή αλλά πραγματικότητα, οι σύγχρονοι γονείς αναζητούν συνεχώς τρόπους να εφαρμόζουν στην καθημερινότητά τους μια eco-friendly φιλοσοφία και, βέβαια, το ίδιο θέλουν να εμφυσήσουν και στα παιδιά τους.
παιχνίδια
Έχει συμβεί σε όλους μας να βρισκόμαστε κάπου με τα παιδιά μας, να περιμένουμε πεινασμένοι τις τηγανητές πατάτες σε κάποιο εστιατόριο, στην αναμονή ενός γιατρού, μέσα στο καράβι, στο τρένο, στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
παιχνίδια
Η ομάδα της LapinHouse εμπνέεται από την ηλιόλουστη Ελλάδα και μετατρέπει τα αγαπημένα μας καταστήματα και το lapinkids.comστον απόλυτο προορισμό για τις καλοκαιρινέ
παιχνίδια
Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο γιος μου ήταν δύο ετών, είχε κολλήσει τρελά με το σετ καθαριότητας του σπιτιού. Όλη μέρα να προσπαθεί να κουμαντάρει την τεράστια σκούπα και σφουγγαρίστρα μας για να κάνει όλα τα πατώματα λαμπίκο.