υπογονιμότητα

Category: υπογονιμότητα
Pregnancy
Τα ακούμε εδώ και χρόνια, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα πώς ακριβώς επηρεάζουν την υγεία μας.
εξωσωματική
Ζητήσαμε από τη μαία, μαμά και σύμβουλο γονιμότητας Εύη Συνοδινού να μας εξηγήσει σε ποιες γυναίκες απευθύνεται και με ποιον τρόπο μπορεί να τις βοηθήσει.
υπογονιμότητα
Λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και έχοντας «παλέψει» αρκετά για να τα καταφέρει, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την υπογ
υπογονιμότητα
Μόλις ο Alexander Cardinale αντίκρισε για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη του ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο 41χρονος άνδρας θυμάται ότι στεκόταν στο δωμάτιο του μαιευτηρίου στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2019, απορημένος που το βρέφος δεν έμοιαζε καθόλου σε εκείνον ή τη γυναίκα του.
υπογονιμότητα
Η αποκάλυψη που έκανε πριν από λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τις προσπάθειες που κάνουν με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, να αποκτήσουν ένα παιδί, συγκίνησε τον κόσμο που την ακολουθεί.
υπογονιμότητα
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον αγώνα της να αποκτήσει παιδί προχώρησε η Εριέττα Κούρκουλου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.
υπογονιμότητα
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια βιώνουν το πρόβλημα της υπογονιμότητας, σε όλες τις κοινωνίες.
υπογονιμότητα
"ΔΕΝ είσαι μόνη! ΔΕΝ είσαι η μόνη!" είναι το motto του No baby news, ενός Instagram account που στέκεται δίπλα στις γυναίκες στην προσπάθειά τους να γίνουν μητέρες.