Μικροδρόμιο

Category: Μικροδρόμιο
Learn
Η εκπαιδευτικός Αγγελική Ανδριανοπούλου ίδρυσε πριν από έναν χρόνο το σχολείο προσχολικής εκπαίδευσης Μικροδρόμιο, με όραμα να παρέχει στ
Μικροδρόμιο
Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της σχολικής χρονιάς που πέρασε και γεμάτη ευγνωμοσύνη και για τη νέα σεζόν που ξεκινά, η παιδαγωγός Αγγελική Ανδριανοπούλου μοιράζεται με το BOOM όσα πρέπει να ξέρει κάθε γονιός προτού επιλέξει το σχολείο προσχ
συμβουλές για γονείς
Η πρώτη φορά που το παιδί θα αφήσει την αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά για να πάει στο σχολείο αποτελεί μία νέα
Μικροδρόμιο
Όσο κι αν είμαστε ενθουσιασμένοι που το παιδί μας μεγάλωσε και θα πάει σχολείο, άλλη τόση είναι η αγωνία μας για την επιλογή του κατάλληλου παιδικού σταθμού.
Μικροδρόμιο
Οι δεξιότητες αποτελούν απαραίτητο εφόδιο και γι’ αυτό στο Μικροδρόμιο καλλιεργούνται από την πρώιμη κιόλας προσχολική ηλικία.
Μικροδρόμιο
Η διαδικασία της ανατροφής των παιδιών είναι μια μεγάλη, δημιουργική διαδρομή κατά την οποία κατακτιούνται πολύ σημαντικοί στόχοι για την αρμονική ανάπτυξή τους. Στην κορυφή αυτών των στόχων βρίσκεται η συναισθηματική τους ισορροπία και η ανεξαρτησία τους.
Μικροδρόμιο
Ένα «σπίτι» με μεγάλα παράθυρα από όπου θα μπαίνει άπλετο φως κι ένα περιβάλλον αρμονικό μα κι ευέλικτο, στο οποίο κάθε παιδί θα πειραματίζεται, θα δοκιμάζει, θα χαράζει τη δική του διαδρομή.
Μικροδρόμιο
Σε μια μονοκατοικία της δεκαετίας του ’60 στη Γλυφάδα, τα παιδιά ξεδιπλώνουν την προσωπικότητά τους κι εξερευνούν τα όριά τους, σχεδιάζοντας τις δικές τους διαδρομές, με πίστη στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους.