παιδί και τεχνολογία

Category: παιδί και τεχνολογία
συμβουλές για γονείς
Το σενάριο είναι γνώριμο σε πολλές οικογένειες: Τα παιδιά έχουν τελειώσει τη σχολική μελέτη, έχουν επιστρέψει από τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους και, κάπου λίγο πριν από την ώρα του ύπνου, όλοι, μικροί μεγάλοι, νιώθουμε υπερβολικά εξαντλημένοι για να κάνουμε οτιδήποτε άλλο πέρα από το να χαλ
οδική ασφάλεια
Αν τα τυφλά σημεία είναι αυτό που σας αγχώνει στην οδήγηση, τότε η εφεύρεση της 14χρονης Alaina Gassler θα σας ενθουσιάσει.
παιδί και τεχνολογία
Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη των γονιών που έχουν παιδιά στην προεφηφική και εφηβική ηλικία, είναι η ασφάλεια των παιδιών τους όταν εισέρχονται στον χαώδη κόσμο του διαδικτύου και των social media.
παιδί και τεχνολογία
Από μικρή ακόμη ηλικία, τα παιδιά ενθουσιάζονται με οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία και τα gadgets. Κάνουν τα πάντα για να «κλέψουν» από τα χέρια της μαμάς και του μπαμπά το tablet, το οποίο χειρίζονται με αξιοζήλευτη άνεση και μαεστρία.
παιδί και τεχνολογία
Πριν από μερικά χρόνια μία εταιρία τροφίμων του εξωτερικού λάνσαρε μία διαφήμιση – πείραμα, για τον εθισμό των παιδιών στις ηλεκτρονικές συσκευές και την επίδραση που οι οθόνες ασκούν σε αυτά.