γονείς

Category: γονείς
γονείς
«Μπράβο στον άντρα σου που βοηθάει τόσο με το παιδί!» ήταν ένα (ακόμα) σχόλιο που εισέπραξα πρόσφατα.
γονείς
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών. Πριν όμως απολαύσουμε όλοι μαζί το πιο ξένοιαστο καλοκαίρι, για τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου, την ολοκλήρωση του έτους σηματοδοτούν οι εξετάσεις.
γονείς
Η εικόνα του Σκανδιναβού πατέρα που σπρώχνει το βρεφικό καροτσάκι δεν είναι πλέον εξωτική ούτε για τις, πιο παραδοσιακές σε ρόλους φύλων, μεσογειακές χώρες.
Baby
Πάνω που καταφέρατε να βρείτε τις ισορροπίες σας ως νέοι γονείς, ήρθε το απαιτητικό project της βάπτισης του μωρού σας. Ψυχραιμία!
μαμά
«Απ' έξω απ’ το χορό πολλά τραγούδια ξέρει» λέει ο λαός για όσους κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν. Είναι ένα ρητό που αισθάνομαι ότι περιγράφει απόλυτα τη συμπεριφορά που είχα απέναντι σε φίλους που έκαναν παιδιά πριν από εμένα, μέχρι να γίνω και η ίδια μητέρα.
γονείς
Η Μυρτώ και ο Ετεοκλής γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο όταν ξεκίνησαν μαζί την εκπομπή Familiar στο OPEN. Η επαγγελματική τους σχέση εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε μια τρυφερή φιλία, γεμάτη δόσεις παιδικότητας και ανεμελιάς.
γονείς
Από την ψυχολόγο Αγγελική Καβαλλιεράτου