Adriana Lima: Θα γίνει ξανά μαμά και το ανακοίνωσε με ένα αστείο βίντεο στο TikTok

Μαρία Ιωαννάτου
Mon, 21/02/2022 - 14:02

Η Adriana Lima θα γίνει ξανά μαμά! Για το ντεμπούτο της στο TikTok, το 40χρονο μοντέλο μοιράστηκε ένα βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της συνολικά παιδί και το πρώτο με τον σύντροφό της Andre Lemmers.

Φωτογραφία από @adrianalima (Instagram)

Το βίντεο περιλαμβάνει πλάνα από κοινές στιγμές του ζευγαριού, στις οποίες ο παραγωγός ταινιών φαίνεται να τρομάζει τη Lima. «Στον Andre αρέσει να με τρομάζει… αλλά σήμερα θα του το ανταποδώσω!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης πριν αποκαλύψει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Δείτε το αστείο βίντεο:

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher - Jackie Wilson

Στη συνέχεια, το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret μοιράζεται με τους followers του ότι το μωρό πρόκειται να έρθει στη ζωή το φθινόπωρο του 2022.

Φωτογραφία από @adrianalima (Instagram)

Η Lima και ο Lemmers εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί πέρυσι τον Σεπτέμβριο, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Η Lima είναι ήδη μαμά δύο κοριτσιών, της 12χρονης Valentina και της 9χρονης Sienna, από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Marko Jarić. Αν και η ίδια έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες για την Prada και τη Victoria's Secret, έχει πει στο παρελθόν για τη μητρότητα: «Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο για εμένα είναι να είμαι μαμά».