Amber Heard: Η πρώην του Johnny Depp έγινε μαμά - Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο!

Μαρία Ιωαννάτου
Fri, 02/07/2021 - 10:59

Πέντε χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Johnny Depp, η Amber Heard αποκάλυψε ότι απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Φωτογραφία από @amberheard (Instagram)

Η 35χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται να κρατά αγκαλιά την κορούλα της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρεται στην επιθυμία της να αποκτήσει παιδί με «τους δικούς της όρους».

Φωτογραφία από @amberheard (Instagram)

«Χαίρομαι πολύ που μοιράζομαι τα νέα μου μαζί σας», έγραψε στους 3,9 εκατομμύρια followers της, εξηγώντας ότι την απόφαση να αποκτήσει παιδί την πήρε πριν από τέσσερα χρόνια, όμως ήθελε να γίνει υπό τις συνθήκες που θα επέλεγε η ίδια. 

«Η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου»

«Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο που θα είναι φυσιολογικό για όλους να μην χρειάζεσαι μια βέρα για να αποκτήσεις μια κούνια. Από τη μία θέλω να τονίσω ότι η προσωπική μου ζωή δεν είναι δουλειά κανενός αλλά από την άλλη, καταλαβαίνω ότι η φύση της δουλειάς μου απαιτεί να έχω τον έλεγχο. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου», κατέληξε.

Πηγή: people.com