παρένθετη μητέρα

Category: παρένθετη μητέρα
παρένθετη μητέρα
Το 2023 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Paris Hilton, αφού όπως ενημέρωσε τους followers της στο Instagram, εκείνη και ο σύζυγός της Carter Reum απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και μάλιστα, μέσω παρένθετης μητέρας όπως επιβεβαιώνει το ρεπο
παρένθετη μητέρα
Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra μοιράστηκαν την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους Malti Marie Chopra Jonas στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.
παντελής τουτουντζής
Μια εφόλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Παντελής Τουτουντζής στην εκπομπή The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
παρένθετη μητέρα
Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό, ένα κοριτσάκι, μέσω παρένθετης μητέρας και το ανακοίνωσαν στο Instagram.
παρένθετη μητέρα
Η Φαίη Ελευθεριάδου απέκτησε το πρώτο της παιδί στα 20. Μερικά χρόνια αργότερα έγινε παρένθετη μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της θείας της. Σήμερα, κυοφορεί πάλι δίδυμα, όντας παρένθετη μητέρα για δεύτερη φορά.
παρένθετη μητέρα
Πέντε χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Johnny Depp, η Amber Heard αποκάλυψε ότι απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.