Baby BOOM Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις κόρη Υδροχόο

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Sun, 22/01/2023 - 12:58

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της μικρής Υδροχόου! Πρόκειται για έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα, εκπλήξεις, μπόλικη αγάπη και με ένα μυαλό που συνεχώς θα σας ενθουσιάζει με τις ιδιαίτερες και μοναδικές σκέψεις που θα κάνει. Η κόρη σας γενικά φαίνεται ντροπαλή και ήσυχη, όμως έχει μια (κρυφή) εκκεντρική πλευρά που κάθε τόσο θα την εμφανίζει και εσείς απλά θα απορείτε για το αν τελικά περνάει κάποιου είδους εφηβεία στη παιδική της ηλικία. 

Είναι ένα κορίτσι που λατρεύει να είναι μέρος μιας ομάδας, αφού της αρέσει να συμμετέχει και να βοηθάει όπου νιώθει ότι υπάρχει ανάγκη. Όμως υπάρχουν και στιγμές που θέλει να μείνει μόνη της γιατί έτσι ανασυντάσσει τις δυνάμεις της και ξανά προς την δόξα τραβά. Με λίγα λόγια προετοιμαστείτε να την ψάχνετε στο δωμάτιό της, κάτω από τραπέζια κτλ.!

Φωτογραφία: Alexander Dummer (Unsplash)

Από πολύ μικρή ηλικία θα καταλάβετε ότι πρώτα σκέφτεται και μετά κάνει το οτιδήποτε. Είναι και το στοιχείο του αέρα που παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της και την ωθεί να χρησιμοποιεί το μυαλό της με κάθε ευκαιρία. Όταν δεν υπάρχει διανοητική διέγερση, τότε βαριέται και φεύγει. Φροντίστε τα παιχνίδια και τα χόμπι που ξεκινά, να μην καλύπτουν μόνο το πρακτικό και ψυχαγωγικό κομμάτι αλλά να την κάνουν να σκέφτεται και γιατί όχι να λύνει προβλήματα. 

Είναι κορίτσι του μπαμπά και τον κάνει να λιώνει κάθε φορά που του αφήνει χειροποίητα δωράκια και κάρτες με ευφάνταστα κείμενα και όμορφες ζωγραφιές. Με τη μαμά βέβαια έχει άλλη σχέση - ιδιαίτερη - που περιέχει εκρήξεις, ταύτιση και πολλές, πολλές αγκαλιές που τις δένουν με ένα ξεχωριστό τρόπο.

 

Φωτογραφία Kristin Brown (Unsplash)

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της θα καταλάβετε ότι αυτό το παιδί δεν αγαπά τους περιορισμούς και αυτό γιατί η ελευθερία είναι η αγαπημένη της λέξη που όχι μόνο θέλει να αναφέρει με κάθε ευκαιρία αλλά κυρίως θέλει να την νιώθει. Μέσω αυτού του συναισθήματος, βρίσκει τον εαυτό της και το σημαντικότερο απ' όλα, τονώνει την αυτοπεποίθησή της. 

Και μιας και αναφέραμε την αυτοπεποίθηση, αξίζει σε αυτό το σημείο να σας προετοιμάσουμε για πολλές περιπέτειες με τη μικρή σας Υδροχόο. Μπορεί πάντα πριν κάνει κάτι να το σκέφτεται αρκετά, όμως ο δυναμισμός της και ο αυθορμητισμός της μπορούν να καλύψουν τα πάντα στο λεπτό. Υπομονή γονείς, τα πρώτα 18 χρόνια είναι δύσκολα!

Φωτογραφία Colin Maynard (Unsplash)
​​​​

Η κόρη σας είναι ένα πλάσμα που θέλει να βοηθάει τους άλλους. Μην απορήσετε αν στεναχωριέται όταν βλέπει ανθρώπους ή ζώα στον δρόμο που έχουν ανάγκη. Αφήστε τη να τους βοηθήσει με τον τρόπο που επιθυμεί. Έχει μια τρυφερή καρδιά και λατρεύει να κάνει την ζωή των άλλων καλύτερη και πιο όμορφη!

Είναι ένα κορίτσι που δεν μπορεί να προσποιηθεί και δύσκολα θα πει ψέματα τόσο σε εσάς όσο και στους φίλους της. Οι οποίοι - να πούμε και αλήθειες - την λατρεύουν που είναι μέσα σε όλα και παράλληλα δίνει συμβουλές που θα ζήλευαν ακόμα και ειδικοί. 

Φωτογραφία Jeremiah Lawrence (Unsplash)

Η σχέση της με τη μόδα είναι αρκετά στενή και από πολύ μικρή ακολουθεί τις τάσεις, προσθέτοντας πάντα κάτι ιδιαίτερο που ταιριάζει με τον μοναδικό χαρακτήρα της. Έχει αδυναμία στα παπούτσια και στα αξεσουάρ και θα το καταλάβετε καλά από τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Να σας θυμίσουμε άλλη μια φορά πόσο αγαπά την ελευθερία; Και στο κεφάλαιο του στιλ, οφείλετε να την αφήσετε ελεύθερη να δοκιμάσει, μέχρι να καταλήξει σε αυτό που πραγματικά την εκφράζει.

Με λίγα λόγια η Υδροχοϊνα σας, θα σας ταξιδέψει σε άλλους κόσμους πιο μαγικούς και αστερένιους. Εκεί που η πραγματικότητα συνδέεται με το άγνωστο και εκεί που η ελευθερία γίνεται το μέσο για την ευτυχία!