Baby BOOM Astrology: Γιατί είναι τέλειο να έχεις γιο Υδροχόο

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου
Sat, 21/01/2023 - 16:55

Τι πιστεύατε, ότι το στοιχείο του αέρα στον Υδροχόο είναι τυχαίο; Φυσικά και όχι, μιας και δεν μιλάμε και για το πιο σταθερό ζώδιο του κύκλου αφού τη μια μέρα μπορεί ο μικρός σας να πηγαίνει εκεί που φυσάει Βοριάς και την επόμενη ακριβώς, εκεί που φυσάει Νοτιάς. Τι να κάνουμε ο Υδροχόος από τα πρώτα χρόνια της ζωής του έχει ελεύθερο πνεύμα, λατρεύει την ανεξαρτησία του, και φυσικά πρόκειται για έναν επαναστάτη σε μινιόν "συσκευασία" που θα σας κλέψει την καρδιά. 

Εκεί που κάθεται μόνος στο δωμάτιό του και επικρατεί ''περίεργη'' ησυχία στο σπίτι, πηγαίνετε να τσεκάρετε τι ακριβώς κάνει γιατί η εφευρετικότητά του μπορεί να τον οδηγήσει στα πιο πρωτότυπα μονοπάτια. Ναι, είναι ένας εφευρέτης και καλά θα κάνετε να το έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας!

Φωτογραφία Nathan Dumlao (Unsplash)

O μικρός σας Υδροχόος είναι ιδιαιτέρως κοινωνικός και εύκολα τον προσεγγίζει κάποιος αφού πάντα είναι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και φιλίες. Επιθυμεί πάντα να βοηθάει τους φίλους του και θέλει να αισθάνεται οικεία με τους γύρω του. Όταν αισθανθεί ότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που του ταιριάζει, τότε ποιος τον πιάνει. Η περιγραφή ''η ψυχή της παρέας'' είναι το λιγότερο που μπορούμε να του δώσουμε!

Του αρέσει να βλέπει τους φίλους του να διασκεδάζουν και να γελούν με την καρδιά τους. Είναι εξαιρετικός στις συμβουλές και στις πρωτότυπες ιδέες, κάτι που αμέσως τον καθιστά τον ''μικρό σοφό'' της παρέας. Μπορεί κάποιοι που δεν τον γνωρίζουν να νομίζουν ότι είναι απόμακρος και ψυχρός, όμως λίγα λεπτά μαζί του αρκούν για να καταλάβουν όλοι ότι πρόκειται για ένα παιδί αρκετά ευαίσθητο, γεμάτο συναισθήματα.

Φωτογραφία Nathan Dumlao (Unsplash)

Δώστε του περιπέτεια, ταξίδια και extreme σπορ και δείτε τα μικρά ματάκια του να λάμπουν από ευτυχία. Η αλήθεια είναι ότι μόλις βλέπει αυτοκίνητα και βαλίτσες για ταξίδια κάτι αλλάζει μέσα του, κάτι ξυπνάει και τον κάνει να θέλει να φύγει μακριά. Γιατί θα φύγει στο μέλλον και καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι γι' αυτό! 

Όταν γεννήθηκε ο μικρός σας Υδροχόος, μαζί του γεννήθηκε και η ανάγκη να ταξιδεύει με το σώμα και το μυαλό όπως επίσης και η ανάγκη να ''κατακτήσει'' τον κόσμο με τον δικό του ξεχωριστό και ''αέρινο'' τρόπο. Αφήστε τον να εκφραστεί, να βρει τον δρόμο του - και ας κάνει λάθη - μην τον περιορίζετε. Η ελευθερία γι' αυτόν είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή του!

Φωτογραφία Patty Brito (Unsplash)

Στο σχολείο σε γενικές γραμμές είναι ένας καλός μαθητής που έχει έφεση στην πληροφορική και στα φιλολογικά μαθήματα. Του αρέσει να κάνει έρευνες, να αναλαμβάνει εργασίες και project, μέσω των οποίων θα βουτήξει στα βαθιά και θα μάθει νέα πράγματα. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή σας ή σε κάποια άλλη συσκευή, τότε μην ξεχάσετε να φωνάξετε τον γιο σας, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά θα τα φτιάξει όλα. 

Αν και αρκετά έξυπνος και παρατηρητικός, δεν είναι το παιδί που θα δώσει πολύ σημασία στις λεπτομέρειες, κάτι που μπορεί να τον δυσκολέψει σε κάποια πράγματα στη ζωή του. 

Φωτογραφία Jessica Rockowitz (Unsplash)

Σε όλες τις σχέσεις του, θέλει να αποφεύγει τους τσακωμούς, τις διαφωνίες και το κακό κλίμα. Αυτό το ''ελεύθερο πνεύμα'' θέλει να περιβάλλεται από χαρά, τρέλα και ευτυχία. Και θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει!

Με λίγα λόγια δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα για το Υδροχοάκι σας, αφού είναι ένα υπεύθυνο και τίμιο παιδί που εξωτερικά δείχνει διαφορετικός όμως εσωτερικά κρύβεται ένα διαμαντάκι που όλοι αξίζει να ανακαλύψουν!