Colore Colori | Ανανεώστε το παιδικό δωμάτιο σε πέντε βήματα ξεκινώντας από το νούμερο 1: το χαλί!

Εύα Ανυφαντή
Wed, 01/12/2021 - 18:25

Τώρα που κλείνουν τα σχολεία για διακοπές και θα έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο σπίτι, είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με το δωμάτιό μας! Καλή διάθεση, όρεξη για δημιουργία, christmas soundtrack, πολλές δόσεις φαντασίας, μικρές αλλά έξυπνες μετατροπές κι ένα χαλί Colore Colori που θα αναδειχθεί σε centerpiece της διακόσμησης αρκούν, για να αλλάξουμε το δωμάτιο και να κάνουμε ποδαρικό στη νέα χρονιά ανανεωμένοι! 

Παιδικό χαλί Diamond kids, ραφ μπλε αστεράκια

#1 First things first! Ξεκινήστε από τα κάτω προς τα πάνω, δηλαδή από το πάτωμα! Είναι απίστευτο το πόσο καθοριστικό είναι για τη διακόσμηση το χαλί! Το χρώμα του, η ποιότητά του, η υφή του, τα μοτίβα του δίνουν χαρακτήρα στο υπόλοιπο δωμάτιο και μπορούν να αναδείξουν τον χώρο! Σε αυτό το χαλί το παιδί σας θα ξαπλώνει, θα διαβάζει, θα κάνετε μαζί χάδια και αγκαλιές, θα παίζει μόνο ή με τους φίλους του, θα δημιουργήσει σημαντικές, πολύτιμες αναμνήσεις... Γι' αυτό και το χαλί που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι ασφαλές, ανθεκτικό στους λεκέδες και φυσικά όμορφο, ακριβώς όπως τα χαλιά που βρήκαμε στην εταιρεία Colore Colori! Ρίξτε μια ματιά στις top επιλογές του BOOM...

Shaggy παιδικό χαλί Cocoon, ροζ με αστεράκια

Παιδικό χαλί Diamond kids, ροζ με ζικ ζακ ρίγες και καραμελίτσες

#2 Christmas all year round! Λίγη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα όλο τον χρόνο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... Γι' αυτό όταν περάσουν οι γιορτές, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να "ξεχάσετε" τα φωτάκια σε ένα σημείο του δωματίου, αρκεί βέβαια να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι μοναδική!

#3 The wisdom of simplicity! Είστε σίγουροι ότι χρειάζεστε όλα τα έπιπλα, τα παιχνίδια, τα διακοσμητικά και τα αντικείμενα που βρίσκονται στο δωμάτιο; Μήπως είναι μια καλή ευκαιρία να αδειάσετε λίγο τον χώρο και να σκεφτείτε ποια δεν σας είναι πια χρήσιμα ή ποια έχετε βαρεθεί και να να τα προσφέρετε σε άλλα παιδιά που ίσως τα χρειάζονται περισσότερο; 

Παιδικό χαλί Diamond kids, γαλαζοπράσινο με κεραυνούς

#4 Αλλάζουμε θέση στα έπιπλα! Ποιος είπε ότι πρέπει να μένουν πάντα στην ίδια θέση; Αλλάξτε θέση στο κρεβάτι, στη βιβλιοθήκη και στο γραφείο. Μην ξεχνάτε όμως: Το γραφείο καλό θα ήταν να τοποθετηθεί έτσι ώστε το φως που έρχεται από το παράθυρο να πέφτει από αριστερά, αν το παιδί είναι δεξιόχειρας, ή από δεξιά στην αντίθετη περίπτωση.

Shaggy παιδικό χαλί Cocoon, γαλάζιο με αστεράκια

#5 Το παιδικό δωμάτιο πρέπει να είναι ένας χώρος που να προσφέρει στο παιδί ερεθίσματα, να το ενθαρρύνει να φαντάζεται και να δημιουργεί! Δημιουργήστε τέτοιες γωνιές έμπνευσης...!

Shaggy παιδικό χαλί, γαλάζιο με πατουσάκια

Shaggy παιδικό χαλί Cocoon, ανοιχτό γκρι με πατουσίτσες

Shaggy παιδικό χαλί Cocoon, ανοιχτό γκρι ζικ ζακ ρίγες

BOOM note: Γιατί Colore Colori;

  • Τα νήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί επεξεργάζονται με τρόπο ώστε να μην δημιουργούνται συνθήκες ανάπτυξης παθογόνων βακτηρίων. Επιπλέον, περνούν από μια εξελιγμένη τεχνολογικά διαδικασία προκειμένου να μην απορροφούν άμεσα τον υγρό λεκέ, καθιστώντας τα συγκεκριμένα χαλιά αλέκιαστα από καθημερινούς λεκέδες, όπως, γάλα, αναψυκτικά, χυμούς, ακόμη και από ανεξίτηλο μαρκαδόρο.
  • Καθαρίζονται εύκολα και δεν μαγνητίζουν χνούδια και σκόνη και τρίχες από τα αγαπημένα μας κατοικίδια. 
  • Όλα τα προϊόντα της έχουν παραχθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν περάσει με επιτυχία τις δοκιμές Ευρωπαϊκών Ινστιτούτων παγκοσμίου κύρους και έχουν πάρει έγκριση για το ότι οι βαφές τους δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες για τον άνθρωπο.
  • Είναι η μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής εφ' όρου ζωής, η οποία περιλαμβάνει τη δωρεάν επιδιόρθωση του ρελιού του χαλιού - μοκέτας που έχετε αποκτήσει και ξηλώθηκε για οποιονδήποτε λόγο, καθώς και τη δωρεάν κοπή χαλιού - μοκέτας σε μικρότερες διαστάσεις και την τοποθέτηση εκ νέου ρελιού περιμετρικά. Όσον αφορά την εγγύηση αντικατάστασης, ισχύει για 2 χρόνια από την αγορά και αναφέρεται σε ξεθώριασμα των χρωμάτων, ξήλωμα νημάτων στο πέλος του χαλιού και ολική καταστροφή από φωτιά (δείτε περισσότερα εδώ).

Από αριστερά: Παιδικό χαλί Diamond kids, ροζ με ζικ ζακ ρίγες και καραμελίτσες | Shaggy παιδικό χαλί Cocoon, ροζ με καρδούλες

Κάντε ποδαρικό στη νέα χρονιά με Colore Colori για να ξέρετε πού πατάτε!

Colore Colori 

Website: www.colorecolori.gr

Facebook: Colore Colori Χαλιά-Μοκέτες

Instagram: @colorecolori_ecorugs