«Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί» | Η Ζωή Παπαδοπούλου είπε αυτό που θέλει να ακούσει κάθε γυναίκα που προσπαθεί να γίνει μαμά

Μαρία Ιωαννάτου
Wed, 21/09/2022 - 16:08

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ζωή Παπαδοπούλου, αφού σε λιγότερο από δύο μήνες και ύστερα από αρκετές προσπάθειες, πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να μείνει έγκυος δίνοντας κουράγιο σε όσες γυναίκες προσπαθούν να γίνουν μητέρες.

Δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ζωή Παπαδοπούλου

Φωτογραφία από @zoepapadopoulou_official (Instagram)

«Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου να μείνω έγκυος, πάντα πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Βέβαια, κάποια στιγμή είπα πως αν είναι να έρθει ένα παιδί, ας έρθει. Αν δεν έρθει, για κάποιο λόγο δεν έρχεται. Δεν μπορούμε να τα ελέγχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. Δεν γίνεται. Υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις που ορίζουν κάποια πράγματα, δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Ας αφήσω το σώμα και την ψυχή μου να ηρεμήσει. Ας αφεθώ στην τύχη στη ζωή μου, που βρήκα έναν άνθρωπο που είναι κοντά μου και είναι συνοδοιπόρος και ας εστιάσω σε αυτό και στη σχέση μας», εξομολογήθηκε η ευτυχισμένη mom-to-be.

 

«Είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί φυσιολογικά»

Η Ζωή Παπαδοπούλου δεν παρέλειψε να στείλει και ένα αισιόδοξο μήνυμα στις γυναίκες που καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να αποκτήσουν ένα παιδί: «Εγώ αυτό που λέω είναι, δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον που πολλές φορές μας πιέζει έστω και με καλή πρόθεση. Η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα πια. Αριθμοί είναι. Εγώ είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί. Και φυσιολογικά».