«Είναι ώρα για να πας στο κρεβάτι γλυκιά μου» - Η Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας διακόπτει ζωντανή μετάδοση για να βάλει την κόρη της για ύπνο

Μάρω Ζουγανέλη
Wed, 10/11/2021 - 23:43
0 Comments

Η Τζασίντα Άρντερν, Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, έγινε viral όταν η 3χρονη κόρη της, Νιβ, εμφανίστηκε ξαφνικά και διέκοψε την online συνομιλία της σχετικά με τη διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.

Φωτογραφία @jacindaardern / Instagram

Κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής στην οποία εξηγούσε την αλλαγή των κανόνων για τα μέτρα του κορωνοϊού στη Νέα Ζηλανδία, είδε την κόρη της να μην βρίσκεται στο κρεβάτι της και διέκοψε την ομιλία της για να βάλει τη μικρή Νιβ για ύπνο.

Η μικρή ακούγεται εκτός πλάνου να φωνάζει «Μαμά!» με την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας να της απαντάει: «Έπρεπε να είσαι στο κρεβάτι σου γλυκιά μου. Πήγαινε στο κρεβάτι σου και θα έρθω να σε δω σε λίγο». Στη συνέχεια, η Γιασίντα Άρντεν γυρίζει ξανά στο πλάνο της, ζητάει συγγνώμη από τους τηλεθεατές, παραδέχεται με χιούμορ ότι ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια ύπνου και... επιστρέφει στην ζωντανή ροή του προγράμματος.