Εσείς γνωρίζετε τα παιδιά των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης;

Boom Team
Mon, 16/01/2023 - 23:47

Είναι διάσημα από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησής τους, έχουν μάθει να ακολουθούν αυστηρά πρωτόκολλα πριν καν πάνε σχολείο, σε κάθε τους εμφάνιση οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω τους και κάθε φωτογραφικό κλικ αξίζει υπέρογκα ποσά. Θέλετε να τα γνωρίσετε;

Πρίγκιπας Γεώργιος, Πριγκίπισσα Σάρλοτ & Πρίγκιπα Λούις του Κέιμπριτζ (Ηνωμένο Βασίλειο)

Αναμφισβήτητα κρατούν τα σκήπτρα, αφού αποτελούν τα πιο διάσημα παιδιά βασιλικής οικογένειας. 

boom παιδιά βασιλική οικογένεια

Πριγκίπισσα Ελεονώρα των Αστουρίων & Ινφάντα Σοφία της Ισπανίας (Ισπανία)

Συγκαταλέγονται στα πιο stylish κορίτσια της βασιλικής κοινότητας, αφού η 18χρονη Ελεονώρα και η 16χρονη Σοφία εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση με τις στιλιστικές τους επιλογές, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της πάντα so chic μαμάς τους. 

boom παιδιά βασιλική οικογένεια

Πρίγκιπας Ζακ & Πριγκίπισσα Γαβριέλλα του Μονακό

Εγγόνια της θρυλικής Grace Kelly και του πρίγκιπα Rainier, οι μικροί δίδυμοι διάδοχοι πραγματοποιούν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις μαζί με τους γονείς τους. Δεν συμφωνείτε, πως είναι πολύ χαριτωμένοι;

boom παιδιά βασιλική οικογένεια

Πριγκίπισσα Εστέλ & Πρίγκιπας Όσκαρ της Σουηδίας

Η 11χρονη Εστέλ και ο 7χρονος Όσκαρ είναι τα παιδιά της Πριγκίπισσας Βικτωρίας, της διαδόχου του σουηδικού θρόνου και είναι πολύ αγαπητά στον κόσμο. Μάλιστα, ο Όσκαρ είναι διάσημος για τις γκριμάτσες που συχνά απαθανατίζουν οι δημοσιογράφοι.

boom παιδιά βασιλική οικογένεια

Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, Λίλιμπετ Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ (Ηνωμένο Βασίλειο)

Αν και οι γονείς τους, Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τη ζωή στη βασιλική αυλή του Ηνωμένου Βασιλείου, ο χαριτωμένος Άρτσι και η κατά δύο χρόνια μικρότερη αδερφή του, Λίλιμπετ Νταϊάνα, σε κάθε τους εμφάνιση χαρίζουν μεγάλες δόσεις cuteness και τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας όπως κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μαρία - Ολυμπία της Δανίας, Κωνσταντίνος - Αλέξιος, Αχιλλέας - Ανδρέας, Οδυσσέας - Κίμων, Αριστείδης - Σταύρος Γκλύξμπουργκ

Τα παιδιά του πρίγκιπα Παύλου, γιου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Β' και της Μαρί Σαντάλ, αποτελούν τη νέα γενιά των royalties. Από τη μεγαλύτερη Μαρία - Ολυμπία που γεννήθηκε το 1996 και διαγράφει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας, μέχρι τον βενιαμίν Αριστείδη - Σταύρο που γεννήθηκε το 2008, και τα πέντε παιδιά της οικογένειας μονοπωλούν το ενδιαφέρον στα social media αλλά και σε κάθε τους εμφάνιση.

Αικατερίνη-Αμαλία, Αλεξία & Αριάδνη της Ολλανδίας

Οι κόρες του Βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου της Ολλανδίας είναι πολύ αγαπητές στο κοινό. Μάλιστα, σχετικά πρόσφατα, η πριγκίπισσα Αικατερίνη-Αμαλία αρνήθηκε με επιστολή το ετήσιο εισόδημα που θα λάμβανε με την ενηλικίωσή της, καθώς δεν έχει αναλάβει επίσημα κάποιο βασιλικό καθήκον.

boom παιδιά βασιλική οικογένεια

Πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου

Η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου είναι 22 ετών και τη θαυμάζουμε τόσο για το απαράμιλλο στιλ της όσο και για την απόφασή της να συνεχίσει, ύστερα από διετή φοίτηση σε πανεπιστήμιο της Ουαλίας, τις σπουδές της στη Βασιλική Στρατιωτική Σχολή, ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα της. Αποδεικνύει έμπρακτα ότι ένα κορίτσι μπορεί να κάνει τα πάντα, ακόμα κι αν φοράει στέμμα στο κεφάλι του!

boom παιδιά βασιλική οικογένεια